- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ζέστανε απότομα και μας έπιασε το σεργιάνι. Το σπίτι δεν μπορεί πια να μας κρατήσει, θέλουμε φίλους καλούς, έρωτες και βόλτες…πολλές βόλτες! Αυτή την Κυριακή, 5 Ιουνίου, λοιπόν πάρε τον φίλο ή τον έρωτά σου από το χέρι και πήγαινε στο ωραίο ταβερνάκι των Πετραλώνων που έχει για όνομα τη σκέψη μας. Η Βόλτα σε περιμένει με ένα ξεχωριστό μουσικό ντουέτο που θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της Jazz.
Ο Δημήτρης Πολίτης (ιδρυτικό μέλος των The Ghost Notes) και ο Αντώνης Πρίφτης (ιδρυτικό μέλος των Rudy Roots) ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους, δημιούργησαν ένα κιθαριστικό, ορχηστρικό σχήμα και μαζί παρουσιάζουν μια σειρά κομματιών από την jazz, soul, funk, pop, bebop και swing σκηνή. Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από τη δεκαετία του ’30 με διασκευές του Django Reinhardt, του Dizzy Gillespie, συνεχίζει στην εποχή της post bebop και φτάνει μέχρι την πιο σύγχρονη pop περίοδο του Barry White και του Stevie Wonder.
Όλα αυτά δοκιμάζοντας το ολοκαίνουργιο μενού που ετοίμασε η Βόλτα για το καλοκαίρι. Από εδώ και πέρα μόνο νόστιμες βόλτες…
Κειριαδών& Ιπποθοντιδών 10, Κάτω Πετράλωνα, 210 3459172
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.