- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ασιατικές νύχτες στο Κεφαλάρι;
Ατμόσφαιρα, ωραία ποτά και φαγητό που σε ταξιδεύει. Το Oozora ανοίγει τον κήπο του.
Τον χειμώνα έσκισε με τις asiatique γαστρονομικές εμπειρίες του Γιώργου Βενιέρη, τώρα που έρχεται το καλοκαίρι ανοίγει κι ένα ακόμη δυνατό χαρτί του, τον κήπο. Το Oozora για όλη τη σεζόν προσθέτει το πρόθεμα The Garden και βγαίνει στις πρασινάδες της μεγάλης αυλής που μεταμορφώθηκε σε πραγματική όαση χάρη στην ανακαίνιση του αρχιτέκτονα Γιώργου Παντελούκα.

Ανοίγει από νωρίς για after office ποτά και signature cocktails από τον βραβευμένο Σπύρο Κερκύρα, συνεχίζει με την καταπληκτική του ασιατική κουζίνα, που κι αυτή αποκτά καινούργιες ενδιαφέρουσες «νότες». Το νέο απόκτημα και δεξί χέρι του Βενιέρη, ο σεφ Σήφης Μανουσέλης τολμά να πειράξει τα πιάτα προσθέτοντας στοιχεία από τις κρητικές καταβολές του.

Μαθαίνουμε για χωριάτικη σαλάτα που ακροβατεί μεταξύ Ελλάδας και Ασίας αλλά και για musselscurry με αχινό που θυμίζει καλοκαίρι στο Αιγαίο. Κοντά σε όλα αυτά τα νόστιμα και ωραία πολλοί θα είναι και οι guest djs που με τις μουσικές τους θα ντύνουν το καλοκαιρινό σκηνικό με lounge κομμάτια, αλλά και μουσικές που φτιάχνουν ατμόσφαιρα πάρτι. Ο κήπος ανοίγει σήμερα 26 Μαΐου, το νέο μενού θα παρουσιαστεί 1η Ιουνίου.
Δηληγιάννη 54, Κηφισιά, 2108018515
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.