- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Είναι ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου, έχει μια από τις σημαντικότερες συλλογές ρούμι και ταξιδιάρικο πνεύμα. Το Baba Au Rum έχει ήδη στριμώξει στις βαλίτσες του όλα τα υλικά για τα απίθανα cocktails του και βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να στήσει ένα Pop up bar μόνο για λίγες μέρες.
Μέχρι το Σάββατο 9 Απριλίου η συμπρωτεύουσα θα κινηθεί στους ρυθμούς μιας μεγάλης γιορτής, γεμάτης με cocktails, πολύ ρούμι, exotic street food και τέλειες μουσικές από τους ανθρώπους του Baba, αλλά και από καλεσμένους bartenders και dj’s της πόλης.
Αν σε βγάλει ο δρόμος ή αν είσαι ήδη εκεί, αναζήτησε το ταξιδιάρικο μπαρ από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, στη Συγγρού 3 πάνω από το μπαρ «Piccadilly».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.