Θεματα

Food & Wine pairing στο Matsuhisa

Το κορυφαίο ιαπωνικό εστιατόριο με δελεαστική πρόταση για τα βράδια της Πέμπτης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113697-225516.jpg

Είναι από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της πόλης. Η φήμη είναι ένα προσόν που συνοδεύει κάθε εστιατόριο του Nobu, όπου κι αν ανοίξει. Το μενού Winter Omakase του Matsuhisa Athens είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει κανείς τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα του. Φέτος όμως έρχεται με έναν ακόμα άσσο στα chopsticks του.

Κάθε Πέμπτη μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε το «Winter Omakase Menu» μαζί με κρασιά παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα, στην ίδια τιμή (€55/άτομο). Kάθε φορά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον παραγωγό του εκάστοτε κτήματος και να κάνετε μια διαφωτιστική συζήτηση γύρω από το κρασί.

image

Το μενού περιλαμβάνει 6 γνωστά και αγαπημένα signature πιάτα: Salmon Sashimi, Goma Inaniwa Salad με ταχίνι, λάδι τρούφας και γλυκό sake, Matsuhisa Sushi (τόνος, λαυράκι, γλυκιά γαρίδα), Black Cod Kadaifi (ginger, yuzu miso και κανταΐφι), Lamp Hoba (rosemary teriyaki και grilled eringi mushrooms) και whiskey cappuccino.

Απόψε, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, το μενού θα συνοδεύεται από τέσσερα εκλεκτά κρασιά (μεταξύ των οποίων Άδολη Γης και Άναξ Syrah) του κτήματος Αντωνόπουλου. Οι επόμενοι παραγωγοί θα ανακοινώνονται σταδιακά από τη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook.

Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, 210 8960510

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ