Food & Wine pairing στο Matsuhisa
Το κορυφαίο ιαπωνικό εστιατόριο με δελεαστική πρόταση για τα βράδια της Πέμπτης
Είναι από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της πόλης. Η φήμη είναι ένα προσόν που συνοδεύει κάθε εστιατόριο του Nobu, όπου κι αν ανοίξει. Το μενού Winter Omakase του Matsuhisa Athens είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει κανείς τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα του. Φέτος όμως έρχεται με έναν ακόμα άσσο στα chopsticks του.
Κάθε Πέμπτη μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε το «Winter Omakase Menu» μαζί με κρασιά παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα, στην ίδια τιμή (€55/άτομο). Kάθε φορά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον παραγωγό του εκάστοτε κτήματος και να κάνετε μια διαφωτιστική συζήτηση γύρω από το κρασί.
Το μενού περιλαμβάνει 6 γνωστά και αγαπημένα signature πιάτα: Salmon Sashimi, Goma Inaniwa Salad με ταχίνι, λάδι τρούφας και γλυκό sake, Matsuhisa Sushi (τόνος, λαυράκι, γλυκιά γαρίδα), Black Cod Kadaifi (ginger, yuzu miso και κανταΐφι), Lamp Hoba (rosemary teriyaki και grilled eringi mushrooms) και whiskey cappuccino.
Απόψε, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, το μενού θα συνοδεύεται από τέσσερα εκλεκτά κρασιά (μεταξύ των οποίων Άδολη Γης και Άναξ Syrah) του κτήματος Αντωνόπουλου. Οι επόμενοι παραγωγοί θα ανακοινώνονται σταδιακά από τη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook.
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, 210 8960510
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.