Αυτό το Street Food and Tunes θα μείνει αξέχαστο
Στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου με πολυεθνικές γεύσεις και μουσικές
Μαζί με το φθινόπωρο επανέκαμψε και το Street Food and Tunes. Το μουσικό φεστιβάλ γεύσης του deBop.gr, που έδωσε νόημα στις βαρετές μας Τετάρτες επιστρέφει με τη γνωστή street culture αύρα του, αυτή τη φορά σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της πόλης.
Στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, κτήριο που έχει φιλοτεχνήσει ο Ερνέστος Τσίλλερ, στήνεται Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου γιορτή μεγάλη. Ο σεφ Σπύρος Βαλδίρης μαγειρεύει κουβανέζικα σνακ, σάντουιτς που ξεκινούν από την Ασία και μέσα από τις γέφυρες του San Fransisco καταλήγουν στη Δύση, και παραδοσιακά Hot Dogs αλά New York.
Στον αντίποδα της γεύσης στέκονται οι μουσικές από την 8μελη Dirty Athens Brass Band, που με πνευστά και κρουστά όργανα δημιουργεί ήχους Νέας Ορλεάνης του 19ου αιώνα, όταν τα μουσικά όργανα της Ευρώπης ενώθηκαν με τη μουσική παράδοση των σκλάβων της Αφρικής. Ακολουθεί ο Σταύρος Παπαδημητρίου με ένα dj set γεμάτο από latin, jazz και fusion επιρροές.
Πάμε πάλι... Υπέροχο σημείο. Φαγητό που θέλεις να δοκιμάσεις. Μουσική αλλιώτικη και ταξιδιάρα. Κάτι μας λέει ότι θα είναι από τις πιο ωραίες βραδιές του Σεπτέμβρη που διανύουμε. Αξίζει να περάσεις μια βόλτα, ειδικά αν δεν έχεις πάει σε κάποιο από τα προηγούμενα Street Food and Tunes.
Info: Πανεπιστημίου 12, είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης: 19.00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.