Θεματα

Αυτό το Street Food and Tunes θα μείνει αξέχαστο

Στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου με πολυεθνικές γεύσεις και μουσικές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108356-214829.jpg

Μαζί με το φθινόπωρο επανέκαμψε και το Street Food and Tunes. Το μουσικό φεστιβάλ γεύσης του deBop.gr, που έδωσε νόημα στις βαρετές μας Τετάρτες επιστρέφει με τη γνωστή street culture αύρα του, αυτή τη φορά σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της πόλης.

Στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, κτήριο που έχει φιλοτεχνήσει ο Ερνέστος Τσίλλερ, στήνεται Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου γιορτή μεγάλη. Ο σεφ Σπύρος Βαλδίρης μαγειρεύει κουβανέζικα σνακ, σάντουιτς που ξεκινούν από την Ασία και μέσα από τις γέφυρες του San Fransisco καταλήγουν στη Δύση, και παραδοσιακά Hot Dogs αλά New York.

image

Στον αντίποδα της γεύσης στέκονται οι μουσικές από την 8μελη Dirty Athens Brass Band, που με πνευστά και κρουστά όργανα δημιουργεί ήχους Νέας Ορλεάνης του 19ου αιώνα, όταν τα μουσικά όργανα της Ευρώπης ενώθηκαν με τη μουσική παράδοση των σκλάβων της Αφρικής. Ακολουθεί ο Σταύρος Παπαδημητρίου με ένα dj set γεμάτο από latin, jazz και fusion επιρροές.

Πάμε πάλι... Υπέροχο σημείο. Φαγητό που θέλεις να δοκιμάσεις. Μουσική αλλιώτικη και ταξιδιάρα. Κάτι μας λέει ότι θα είναι από τις πιο ωραίες βραδιές του Σεπτέμβρη που διανύουμε. Αξίζει να περάσεις μια βόλτα, ειδικά αν δεν έχεις πάει σε κάποιο από τα προηγούμενα Street Food and Tunes.

Info: Πανεπιστημίου 12, είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης: 19.00

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ