- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Αυτό το Street Food and Tunes θα μείνει αξέχαστο
Στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου με πολυεθνικές γεύσεις και μουσικές
Μαζί με το φθινόπωρο επανέκαμψε και το Street Food and Tunes. Το μουσικό φεστιβάλ γεύσης του deBop.gr, που έδωσε νόημα στις βαρετές μας Τετάρτες επιστρέφει με τη γνωστή street culture αύρα του, αυτή τη φορά σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της πόλης.
Στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, κτήριο που έχει φιλοτεχνήσει ο Ερνέστος Τσίλλερ, στήνεται Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου γιορτή μεγάλη. Ο σεφ Σπύρος Βαλδίρης μαγειρεύει κουβανέζικα σνακ, σάντουιτς που ξεκινούν από την Ασία και μέσα από τις γέφυρες του San Fransisco καταλήγουν στη Δύση, και παραδοσιακά Hot Dogs αλά New York.

Στον αντίποδα της γεύσης στέκονται οι μουσικές από την 8μελη Dirty Athens Brass Band, που με πνευστά και κρουστά όργανα δημιουργεί ήχους Νέας Ορλεάνης του 19ου αιώνα, όταν τα μουσικά όργανα της Ευρώπης ενώθηκαν με τη μουσική παράδοση των σκλάβων της Αφρικής. Ακολουθεί ο Σταύρος Παπαδημητρίου με ένα dj set γεμάτο από latin, jazz και fusion επιρροές.
Πάμε πάλι... Υπέροχο σημείο. Φαγητό που θέλεις να δοκιμάσεις. Μουσική αλλιώτικη και ταξιδιάρα. Κάτι μας λέει ότι θα είναι από τις πιο ωραίες βραδιές του Σεπτέμβρη που διανύουμε. Αξίζει να περάσεις μια βόλτα, ειδικά αν δεν έχεις πάει σε κάποιο από τα προηγούμενα Street Food and Tunes.
Info: Πανεπιστημίου 12, είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης: 19.00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.