Το brunch εδώ είναι από μόνο του ένας λόγος επίσκεψης
Resto
Κyψeli: Το all-day spot στα Μελίσσια, που πήρε στα σοβαρά το φαγητό και το cocktail
Το brunch εδώ είναι από μόνο του ένας λόγος επίσκεψης
Προτάσεις με βάση το αυγό, φρεσκοψημένα κρουασάν, χειροποίητες μαρμελάδες και εποχικές σούπες για cozy απογεύματα
Μια ζωντανή γωνιά της Αθήνας που σε καλεί να δοκιμάσεις και να περάσεις καλά
Ιταλική ακρίβεια και ελληνικός γευστικός χαρακτήρας
Μια νέα, πιο συνειδητή φιλοσοφία γύρω από το φαγητό: slow is the new fast
Καρδιά του εστιατορίου ο Ηλίας Κιαζόλι, ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4
Φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον για tapas sharing και γεύσεις που ξεχωρίζουν
Η κουζίνα είναι διεθνής με ασιατικές πινελιές, βασισμένη σε άριστες πρώτες ύλες και φρέσκα ελληνικά ψάρια
Signature πιάτα φτιαγμένα αποκλειστικά με αγνές πρώτες ύλες