Η κουζίνα του Βασίλαινα προτείνει μια ηθική, zero waste ψαροφαγία και δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να δοκιμάσει ευφάνταστες παρασκευές
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Ο σεφ Γιώργος Αντωνέλλος επιμελείται ένα μενού που τιμά την τοπική κουζίνα, αντλώντας έμπνευση από τις ρίζες του στα Ιόνια Νησιά και από ταξίδια στο εξωτερικό
Στο μενού θα ανακαλύψεις κλασικά κι αγαπημένα πιάτα του brunch, μαζί με signature dishes
Ένας all-day προορισμός, με αποκορύφωμα τη βραδινή του ατμόσφαιρα
Ένα μοναδικό wine restaurant στου Ψυρρή
Εδώ θα δοκιμάσεις ένα μενού που συνδυάζει φρεσκάδα, αυθεντικότητα και μεράκι
Ένας από τους πιο λαμπερούς προορισμούς της αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής
Στο Cinapos όλα είναι φτιαγμένα για το μοίρασμα, για να απλώνονται χέρια, και να γεμίζουν ποτήρια
Γνήσια ιταλική κουζίνα, άνετο κλίμα και μια εμπειρία που σε κάνει να θέλεις να επιστρέψεις