Η Γωγώ και η Σία, δίδυμες και Ψυρριώτισσες, μαγειρεύουν κουζίνα σπιτική
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Πίτσες, γίδες και παγωτά στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης
Σφουγγάτο, αρνάκι, χόρτα και υπέροχα τυριά
Πέρα από καλό φαγητό, «σερβίρουν» και καλά βάιμπζ
Τα πιάτα που κάνουν τη διαφορά είναι το μούρλια κεμπάπ σε μερίδα ή και σε τυλιχτό σουβλάκι, το λαχταριστό χοιρινό κοντοσούβλι και όλα τα μαγειρευτά
Αν είστε λάτρεις της θάλασσας, προτιμήστε λιγκουίνι με σάλτσα καπνιστής παλαμίδας και φρέσκο φιλέτο τόνου
Χρησιμοποιούν μόνο αγνά υλικά από Έλληνες παραγωγούς, ενώ τα πιάτα και οι συνταγές είναι βασισμένα στα υλικά της κάθε εποχής
Όλα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με μεράκι από τον σεφ Νικόλα Κόσαρη και τη δημιουργική του ομάδα
Specialty καφές, all day menu και signature cocktails, σε έναν χώρο όπου κυριαρχεί η φιλοσοφία της γλυκιάς απραξίας