- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ίαμβος: Νέο εστιατόριο στο ιστορικό κτίριο «Κωστής Παλαμάς» του ΕΚΠΑ
Nέα φιλοσοφία και σύγχρονες γεύσεις, υπό την καθοδήγηση του γνωστού «Δειπνοσοφιστηρίου»
Το νέο εστιατόριο «Ίαμβος» του Δειπνοσοφιστηρίου άνοιξε στο ιστορικό κτίριο «Κωστής Παλαμάς» του ΕΚΠΑ, προσφέροντας σύγχρονη ελληνική κουζίνα σε έναν φιλόξενο, ανανεωμένο χώρο
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο εστιατόριο «Ίαμβος», που στεγάζεται στο ιστορικό νεοκλασικό κτίριο «Κωστής Παλαμάς» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Σίνα. Ο χώρος υποδέχεται το κοινό σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον, με νέα φιλοσοφία και σύγχρονες γεύσεις, υπό την καθοδήγηση του γνωστού «Δειπνοσοφιστηρίου».
Το όνομα «Ίαμβος» επιλέχθηκε ως αναφορά στη λογοτεχνική και πολιτισμική παράδοση, συνδέοντας αρμονικά τη γαστρονομία με το ακαδημαϊκό και ιστορικό πλαίσιο του χώρου.
Το μενού του εστιατορίου που βασίζεται στην επιλογή κορυφαίων πρώτων υλών, συνδυάζει ελληνικές, παραδοσιακές αλλά και δημιουργικές γεύσεις, προσφέροντας μια σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας στο φιλόξενο και κομψό ανακαινισμένο περιβάλλον. Εκτός από το a la carte μενού, μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά πιάτα ημέρας, που ανανεώνονται καθημερινά.
Info:
Ίαμβος, Κωστής Παλαμάς, Ακαδημίας & Σίνα
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00–00:00
Κρατήσεις: 211 2120466 (Αλέξανδρος Ζενέτος)
info@iamvosgeuseis.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.