14 λαχταριστά street food στέκια για τις βόλτες σου

Eatery Μπαϊρακτάρης: Το αγαπημένο καλοφαγάδικο στέκι στο κέντρο χειμώνα - καλοκαίρι!

Θα βρεις και vegan friendly λιχουδιές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eatery Μπαϊρακτάρης
Eatery Μπαϊρακτάρης
Eatery Μπαϊρακτάρης
Eatery Μπαϊρακτάρης

Eatery Μπαϊρακτάρης: Tο hot street food spot, όπου οι γεύσεις της Μεσογείου συναντούν εκείνες της Ανατολής.

Ό,τι φέρει την ονομασία Μπαϊρακτάρης είναι αυτονόητο στις πιάτσες των καλοφαγάδων ότι έχει ποιότητα και γεύση. Το αυτό συμβαίνει και με το Eatery, το hot street food spot, όπου οι γεύσεις της Μεσογείου συναντούν εκείνες της Ανατολής. Είτε καθίσεις για ένα γρήγορο γεύμα είτε το πάρεις στο χέρι, είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθείς. Ακόμα κι αν δεν είσαι ο κλασικός κρεατοφάγος που για να χορτάσεις θέλεις ζουμερό κεμπάπ, στο Eatery θα βρεις και vegan friendly λιχουδιές.

Δοκίμασε από σαλάτες την Iceberg Wedge με ντοματίνια, dressing σχοινόπρασο, μπέικον, τυρί πλεξούδα και τρίμμα πίτας. Ή τη χωρίς κρέας 29 SLAW με λάχανο, καρότο, μήλο, ρόδι, κολοκυθόσπορους, μυρωδικά και τρίμμα πίτας. Τσέκαρε στα ορεκτικά το χούμους και την ελαφρώς πικάντικη γλυκοπατάτα που ψήνεται στα κάρβουνα, και πέρνα στα κυρίως. Οπωσδήποτε φαλάφελ με σος ταχίνι, ντοματίνια, crudites, τηγανητή μελιτζάνα και ζεστή πιτούλα. Φυσικά μερακλίδικο κοτόπουλο Σισλίκ, 2 ολόκληρες σούβλες σε μαρινάδα γιαουρτιού. Και αν θες να γλείφεις κυριολεκτικά τα δάχτυλά σου, τότε πήγαινε για BBQ spareribs, με BBQ σος ροδιού.

Και αν βαρέθηκες τις συμβατικές πίτες, τότε δώσε ευκαιρία σε δύο εκρηκτικούς συνδυασμούς: πίτα φαλάφελ με σος ταχίνι, ντομάτα, λάχανο, αγγουράκι τουρσί, μελιτζάνα, χούμους, και πίτα αλά χωριάτικη φουλ χορταστική, με ντομάτα, αγγούρι, φέτα, κρεμμύδι, πιπεριά, ελιές, κάπαρη, ρίγανη. Τώρα που θα βγεις για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, ξέρεις που θα αράξεις για να ξε-πεινάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου