14 λαχταριστά street food στέκια για τις βόλτες σου

PESTO PIZZA & PASTA: Η σύγχρονη 24ωρη εμπειρία πίτσας στο κέντρο

H ζύμη είναι χειροποίητη, σχετικά λεπτή, τραγανή όσο πρέπει και χορταστική

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pesto_pizza___pasta__2_
PESTO PIZZA & PASTA
PESTO PIZZA & PASTA

PESTO PIZZA & PASTA: Κάποιες από τις πιο νόστιμες πίτσες της πόλης.

Στην Ιπποκράτους, λίγο παρακάτω από το Καλοψημένο, θα βρεις το «αδερφάκι» του, που σερβίρει την πιο δελεαστική εκδοχή του αντίπαλου δέους στο δίλημμα «πίτσα ή σουβλάκι».
Μιλάμε για το Pesto Pizza & Pasta. Ένας μίνιμαλ χρωματιστός χώρος που θα σου τραβήξει την προσοχή, αρχικά λόγω του τεράστιου ντιζαϊνάτου φούρνου πίσω από τη βιτρίνα και στη συνέχεια γιατί στην ίδια τη βιτρίνα θα δεις κάποιες από τις πιο νόστιμες πίτσες της πόλης.

Στο Pesto –λειτουργεί 24/7– φυσικά θα πας για την πίτσα, αλλά όχι μόνο. H ζύμη είναι χειροποίητη, σχετικά λεπτή, τραγανή όσο πρέπει και χορταστική. Το ίδιο και τα καλτσόνε και τα πεϊνιρλί. Όσο για τα υλικά, οι ιδιοκτήτες διαλέγουν μόνο τα πιο φρέσκα και τα πιο ποιοτικά.

Ξεκίνα με κλασική Margarita με μοτσαρέλα, mix τυριών, κόκκινη σάλτσα και βασιλικό, και έπειτα δοκίμασε μία από τις πάνω από 10 επιλογές, όπως την Al Pesto Special με σάλτσα pesto βασιλικού, ντοματίνια, μοτσαρέλα, speck και φύλλα βασιλικού ή ζήτα κάποια με υλικά της αρεσκείας σου.

Πάρε κομμάτι από τις έτοιμες της βιτρίνας αν θες απλώς ένα γρήγορο σνακ και συνόδευσέ το με έναν καφέ από το εσπρέσο bar με εξαιρετικό χαρμάνι Illy.

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις και κάποιο από τα υπέροχα ζυμαρικά. Όπως τις μυρωδάτες Πέννες Pesto με παραδοσιακό πέστο βασιλικού με κουκουνάρι, παρμεζάνα και ελαιόλαδο ή τις ντελικάτες Pappardelle με κοτόπουλο και κρέμα μανιταριών.

Αν θελήσεις γλυκό μάθε πως και αυτά είναι φυσικά χειροποίητα και εξόχως απολαυστικά!

Μπορείς να παραγγείλεις μέσω E-food, Wolt & ΒΟΧ:
● Ε-food: https://www.e-food.gr/delivery/athina/pesto-pizza-pasta
● Wolt: https://wolt.com/en/grc/athens/restaurant/pesto-pizza
● BOX: https://box.gr/delivery/exarcheia/pesto-pizza-pasta

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου