14 λαχταριστά street food στέκια για τις βόλτες σου

Κουντουριώτικο: Ψητομεζεδοπωλείο αυστηρά για μερακλήδες 

Εκλεκτά κρέατα, άριστες πρώτες ύλες και πάνω απ’ όλα ευγένεια και φιλοξενία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κουντουριώτικο
Κουντουριώτικο
Κουντουριώτικο
Κουντουριώτικο

Κουντουριώτικο: Το ψητομεζεδοπωλείο της γειτονιάς που έχει κερδίσει ακόμα και τους πιο μερακλήδες του είδους.

Αν η μυρωδιά του φρεσκοψημένου κρέατος σε κάνει να χαμογελάς και η θέα ενός τυλιχτού σουβλακιού είναι από τις αγαπημένες σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς το Κουντουριώτικο στο Κουκάκι. Το ψητομεζεδοπωλείο της γειτονιάς που έχει κερδίσει ακόμα και τους πιο μερακλήδες του είδους προσφέρει εκλεκτά κρέατα, άριστες πρώτες ύλες και πάνω απ’ όλα ευγένεια και φιλοξενία.

Αφού παραγγείλεις κάποια από τις φρεσκοκομμένες σαλάτες και κάποια λαχταριστά ορεκτικά για τη μέση, ετοιμάσου να «κολαστείς» με την ποικιλία σε κρέατα που θα ακολουθεί. Καλαμάκια χοιρινά, κοτόπουλου, κοτομπέικον, σεφταλιές, λουκάνικα, μπιφτέκια, κεμπάπ, όλα χειροποίητα και πάντα ημέρας, τόσο νόστιμα που δε θα θες να τα μοιραστείς με τίποτα. Για τους τολμηρούς υπάρχουν τα γίγας σουβλάκια, οι κυπριακές γίγας παντόφλες, οι ατομικές μερίδες και οι ποικιλίες για δύο ή τέσσερα άτομα. 

Και για τους vegetarian μερακλήδες, όμως, το Κουντουριώτικο διαθέτει πολλές προτάσεις, όπως μπιφτέκι λαχανικών, ντοματοκεφτέδες, χαλούμι και άλλα τέτοια ωραία. Κι αν ο καιρός σε εμπνέει να κάτσεις στα ζεστά στο σπιτάκι σου, να ξέρεις ότι υπάρχει έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα delivery από τις πλατφόρμες e-Food, Wolt και Box και τηλεφωνικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου