14 λαχταριστά street food στέκια για τις βόλτες σου

Δε Τσάκαλς: Premium street food από πιστοποιημένο ελληνικό μαύρο χοίρο

Θα βρίσκονται στο Athens Christmas Factory ως τις 6 Ιανουαρίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δε Τσάκαλς
Δε Τσάκαλς
Δε Τσάκαλς
Δε Τσάκαλς
  • Λευκό Αιτωλοακαρνανίας
  • 6944169075

Δε Τσάκαλς: Είναι το pop up street food project της Φάρμας Λαφιωτάκη

Είναι το pop up street food project της Φάρμας Λαφιωτάκη, η οποία από το 2015 εκτρέφει 100% ελληνικό πιστοποιημένο μαύρο χοίρο στην ιδιόκτητη έκτασή της στην Αιτωλοακαρνανία. Δε Τσάκαλς λοιπόν, με λαχταριστά burgers, φοβερό jerk λουκάνικο σε κρούστα από τηγανητή μπανάνα, αξέχαστη σεφταλιά στην πιο street food εκδοχή της και άλλα πολλά ζουμερά και νόστιμα. Πού οφείλουν τη νοστιμιά τους; Στο γεγονός ότι η βασική τροφή του ελληνικού μαύρου χοίρου της Φάρμας Λαφιωτάκη είναι τα βελανίδια, τα οποία βρίσκουν σε αφθονία!

Σημειώστε ότι τα Δε Τσάκαλς θα βρίσκονται στο Athens Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, έως και τις 6 Ιανουαρίου 2024, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε όλα αυτά τα ωραία. Επιπλέον, οι ακόλουθοι της Φάρμας Λαφιωτάκη αλλά και όσοι στείλουν προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της την ώρα που θα βρίσκονται στο Athens Christmas Factory, θα έχουν έκπτωση 30% στα Δε Τσάκαλς πιάτα! Να θυμάστε, ακόμη, ότι έκπτωση 30% απολαμβάνουν γενικότερα οι ακόλουθοι της σελίδας τους, ενώ όλα τα προϊόντα τους μπορούν να φτάσουν στην πόρτα σας την περίοδο των εορτών και όχι μόνο.

Extra tip: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να ετοιμάσουν ένα εξαιρετικό catering για κάθε προσωπική ή επαγγελματική σας στιγμή.

  • Λευκό Αιτωλοακαρνανίας
  • 6944169075

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ