14 λαχταριστά street food στέκια για τις βόλτες σου

Monster Burgers & Beers: Το Proto-metal burger house θα το βρεις στου Ψυρρή

Τα πάντα στο Monster είναι χειροποίητα και α΄ποιότητας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Monster Burgers and Beers
Monster Burgers and Beers
Monster Burgers and Beers
Monster Burgers and Beers

Monster Burgers & Beers: Οι αγάπες για το proto-metal των 70s και για το γνήσιο American Street Food ενώθηκαν.

Τα Monster Burgers ήρθαν πρώτη φορά στο Garden4 στον Χολαργό σαν shop in shop και τα έχουμε πολλές φορές γευτεί στο Street Food Festival. Από το 2020 τα βρίσκουμε στο σπίτι τους που έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτονας Κατερίνα Μπακάλου – μία εκ των δύο εμπνευστών αυτού του ιδιαίτερου κονσεπτικά μπεργκεράδικου. Μαζί με τον Γιώργο Σταυρακάκη, κιθαρίστα στην Psychedelic Doom Band Automaton, και με χρόνων εμπειρία στην εστίαση δημιούργησαν το μέρος όπου οι αγάπες για το proto-metal των 70s και για το γνήσιο American Street Food ενώθηκαν.

Το πιο διάσημο είναι το Baconator με 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό μπέικον, τσένταρ σος & μανιτάρια σοτέ σε ψωμάκι πατάτας. Θα δοκιμάσεις όμως και πολλούς ακόμα συνδυασμούς με μοσχάρι ή κοτόπουλο, αλλά και προτάσεις Veggies ή Vegan (…τόσο νόστιμες που τις λαχταράς είσαι δεν είσαι βίγκαν). Σύντομα μάλιστα θα φέρουν στο κοινό τους και τα κοτόπουλα της Beyond Meat που θα απογειώσουν ακόμα περισσότερο τη φάση.

Τα πάντα στο Monster είναι χειροποίητα και α΄ποιότητας, οι σος και τα παναρίσματα ημέρας αλλά και οι τηγανητές πατάτες ολόφρεσκες.
Από μπίρες θα βρεις εξαιρετικές επιλογές ελληνικού ζύθου, όπως τη Χάρμα από την Cretan Brewery και τη σαλονικιά Sknipa, καθώς και ιδιαίτερες ετικέτες από την Αμερική και την Αγγλία.
Θα δοκιμάσεις ακόμα φανταστικό soft ice-cream και υπέροχα γλυκά από το γειτονικό Kokkion γιατί στις γειτονιές της Αθήνας οι άνθρωποι αγαπιούνται.

Extra: Βρες τους στο Efood και στη Wolt για κατʼ οίκον απόλαυση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ