14 λαχταριστά street food στέκια για τις βόλτες σου

Comet Street Gourmet: Εκεί που το street συναντά το comfort γεννιούνται οι πιο τέλειες γεύσεις

Eκρηκτικοί συνδυασμοί γεύσεων τόσο σε burgers όσο και bao buns

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Comet Street Gourmet
Comet Street Gourmet
Comet Street Gourmet
Comet Street Gourmet

Comet Street Gourmet: Στέκι για τους λάτρεις του burger και όχι μόνο.

Tο Comet είναι ένα νέο στέκι και όπως λένε οι φανατικοί του πελάτες είναι συναρπαστικό! Αυτός ο σούπερ νεανικός χώρος, ντυμένος με εντυπωσιακά pop graffiti άνοιξε τον Ιούνιο και έχει ήδη γίνει στέκι για τους λάτρεις του burger και όχι μόνο.

Με έμφαση στο χειροποίητο αλλά και στο ψαγμένο, είναι το σημείο όπου θα ανακαλύψεις εκρηκτικούς συνδυασμούς γεύσεων τόσο σε burgers όσο και bao buns.

Θα φας ένα από τα καλύτερα smash burger της ζωής σου και σίγουρα θα συνεχίσεις με απολαυστικές, ιδιαίτερες προτάσεις.

Δοκίμασε άχαστο Blt burger με potato bun και διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό cheddar, διπλό bacon, iceberg, ντομάτα, housemade bbq sauce και μαγιονέζα.

Μην παραλείψεις και το Black mamba #24 burger, με τέλειο ψωμάκι χαρουπιού και άνθρακα, διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τυρί provolone, crispy onions, φύλλα ρόκα και truffle mayo.

Αν αγαπάς τα αφράτα ψωμάκια του ατμού, σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα να παραγγείλεις το Bao bun sticky pork με χοιρινό, hoisin sauce, σουσάμι, crispy onion και φρέσκο κρεμμύδι.

Σίγουρα θα απολαύσεις και τις λαχταριστές μερίδες με εξαιρετικής ποιότητας κρέατα όπως Pork Chop, χοιρινή μπριζόλα και Rib Eye Δανίας.

Συνόδευσε τα πιάτα σου με τηγανητές πατάτες ή γλυκοπατάτες, χειροποίητα ντιπ και sauces, πρόσθεσε και με μια από τις νοστιμότατες σαλάτες.

Στα οπωσδήποτε του τέλους θα πάρεις και το τυρένιο New York Cheesecake με λευκή σοκολάτα, μπισκότο βουτύρου, compote από κόκκινα φρούτα και sorbet φράουλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ