26 στέκια στη «σκιά» της Ακρόπολης

La crêpière de l' Acropole: Για λαχταριστές κρέπες, pancakes και βάφλες

Οι πιο ωραίες κρέπες από την πιο χαµογελαστή οµάδα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
La crêpière de l'Acropole
La crêpière de l'Acropole
La crêpière de l'Acropole
La crêpière de l'Acropole

La crêpière de l'Acropole: Το spot κοντά στην Ακρόπολη για αλµυρούς και γλυκούς γευστικούς συνδυασµούς βασισμένους σε χειροποίητο µείγµα και φρέσκα υλικά

Εκεί που χτυπάει η καρδιά της ιστορικής πόλης της Αθήνας, στον πεζόδροµο της Μακρυγιάννη στον αριθµό 3, κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης, η La crêpière de l’Acropole ανοίγει την πόρτα της από το πρωί για να υποδεχτεί το κοινό που θα απολαύσει λαχταριστές κρέπες, pancakes, βάφλες και όχι µόνο!

Είτε ψάχνει κανείς το κατάλληλο µέρος για brunch τα Σαββατοκύριακα είτε απλώς για να γευτεί κάτι λαχταριστό, γλυκό ή αλµυρό, οποιαδήποτε ώρα, όλες τις ηµέρες της εβδοµάδας, συνοδεύοντας τον καφέ ή το ποτό του, η La Crêpière είναι το µέρος που θα λατρέψει. 

Μετά τη βόλτα στα στενά της Πλάκας, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ή έπειτα από µία επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, κάθε επισκέπτης µπορεί να συνεχίσει την αθηναϊκή εµπειρία σε ένα από τα τραπεζάκια της La Crêpière στον πεζόδροµο της Μακρυγιάννη. 

Εκεί θα γνωρίσει τη χαµογελαστή οµάδα της κρεπερί που είναι πάντα έτοιµη να προτείνει αλµυρούς και γλυκούς γευστικούς συνδυασµούς που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Συνοδεύστε τις αλµυρές κρέπες ή pancakes σας –όλα φτιαγµένα µε χειροποίητο µείγµα και φρέσκα υλικά– µε ένα µεγάλο παγωµένο ποτήρι µπίρας, µε ένα ποτήρι κρασί ή µε ένα από τα παγωµένα κοκτέιλ του καταλόγου. Και τολµήστε να συνοδεύσετε τις γλυκές επιλογές µε µια µεγάλη µπάλα ελβετικού παγωτού! 

Βρείτε την @lacrepieredelacropole στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ