- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με αυτόν τον τέλειο φθινοπωρινό καιρό, μια μόνο σκέψη τριβελίζει το μυαλό μας. Πού θα βγαίνουμε τώρα τα βράδια; Μα στο κέντρο, και φυσικά στο ZAF, στην πλατεία Αγ. Ειρήνης. Εκεί μας περιμένει η πιο χαρούμενη παρέα, η οποία κάνει πράγματα δημιουργικά και όμορφα. O cappuccino, ο espresso και όλα τα είδη καφέ σερβίρονται από νωρίς, για να μας τονώσουν στην αρχή της ημέρας και να μας χαλαρώσουν μετά τη δουλειά. Τη χαλάρωση μπορoύν να την προσφέρουν και τα κρασιά από τη νέα λίστα, αλλά και τα cocktails, όπως το Drose Mojito, το Mastic Mandarine και οι υπόλοιπες επιλογές σε αλκοόλ.
Τι άλλο λείπει για να κλείσει όμορφα η βραδινή έξοδος; Η καλή μουσική και το ZAF με τα νέα του events δεν μας απογοητεύει. Ξεκινάμε από την Τετάρτη και στα decks βρίσκουμε την πολυγαπημένη Άννα Αναστασίου, που την είχαμε ακούσει και τον Ιούλιο στο ZAF και πραγματικά ευχόμασταν να συνεχίσει και με τη νεά σαιζόν. Οπότε Πέμπτη βράδυ και ναι... chills down my spine… ο Βασίλης Βάρφης, γνωστός και μη εξαιρετέος, παίρνει τη σκυτάλη, ανεβάζοντας ένταση πριν την Παρασκευή. Η Παρασκευή φέρνει στο booth τον Δημήτρη Κρητικό aka MCD & με τη Lia Hide και άλλους guests με το project του «The Year of A Dog named Rodriguez» και κινούμαστε πλέον σε funky και grooveful ρυθμούς. Το πολυαναμενόμενο σαββατόβραδο έρχεται και στα decks είναι ο George Kanouras, που όλοι είχαμε αγαπήσει να ταξιδεύουμε με το set του Nu City Stories την προηγούμενη χρονιά.
Πλ. Αγίας Ειρήνης 8, Μοναστηράκι,
210 3236711, fb: ZAF café – bar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νέο εστιατόριο της πόλης είναι και από τα ωραιότερα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό
Κοσμική χασαποταβέρνα με ένα μενού που θα έρθεις ξανά και ξανά, να το δοκιμάσεις όλο, να μη χάσεις ούτε μία γεύση του
Το φιλόξενο σπίτι στις Τζιτζιφιές είναι βασικά «νεομπακάλικο» κι όταν θέλει γίνεται και μεζεδοπωλείο
Εδώ και 18 χρόνια το μαγαζί του Κώστα Βαλσάμη κλέβει καρδιές με την ποιότητα, τις γεύσεις και την ιδιαίτερα φιλική του διάθεση
Για καφέ, για brunch, για dinner και τέλεια cocktails
Nachos, burritos, quesadillas, enchiladas, tacos και frozen Margaritas!
Από την Αντίπαρο και την Αθήνα στην Ιταλία, μια pinsa δρόμος
Σταθερή επιλογή για όσους αναζητούν τον απόλυτο συνδυασμό καλής μπίρας και ποιοτικού φαγητού
Στο μενού θα βρεις δύο μόνο burgers αλλά, εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζονται και περισσότερα
Κυκλαδίτικος αέρας φύσηξε στα βόρεια προάστια
Θυμάστε εκείνο το καλοκαίρι που επισκεφθήκατε τη Νάξο και που φάγατε σε μια ταβέρνα που σας έμεινε αξέχαστη; Αυτό είναι ο Μαζωμός.
Η κουζίνα κινείται στη λογική του comfort fine dine, με πολλά μεσογειακά στοιχεία, έντονες γεύσεις και ιδιαίτερες τεχνικές
Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για βραδινές εξόδους με φίλους, after work συναντήσεις και lunch breaks
Η ιδέα είναι περίπου ένα club που έχει και (ωραίο) φαγητό
Ένα νέο και εντελώς cool στέκι μόλις εμφανίστηκε στο Κουκάκι
Δύο σεφ, μία κουζίνα, μία βραδιά
Συστήνουμε ένθερμα τα λαχταριστά ντολμαδάκια και το υποδειγματικό πιλάφι
Ένα μεζεδοπωλείο στη Θεσσαλονίκη με άλλους ρυθμούς και γεύσεις
Βρίσκεται στα άδυτα μιας disco και για να μπεις πληκτρολογείς κωδικό στην είσοδο
Premium γεύσεις με έμπνευση από την ελληνική παράδοση, εμπλουτισμένες με κάποια twist απ’ όλο τον κόσμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.