Φανταστείτε έναν περιποιημένο κύριο με κουστούμι, παπιγιόν και μπαστούνι με ασημένια λαβή. Έχει ψαρά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι και φυσικά ένα περιποιημένο, μελαχρινό, κομψό μουστάκι.
Τώρα, θέλω να σκεφτείτε πού θα μπορούσε αυτός ο κύριος να τρώει το μεσημεριανό του. Ίσως σε ένα ακριβό εστιατόριο με λευκά τραπεζομάντιλα και τραπέζια σε μια μεγάλη σάλα...Με ακριβά μαχαιροπίρουνα και γκαρσόνια που επίσης έχουν περιποιημένα μουστάκια.
Κάπως έτσι το σκέφτηκε και «Το Μουστάκι», το νέο μαγαζί στο Χαλάνδρι και είπε να φτιάξει με μεράκι, ένα χώρο καθωσπρέπει (με περισσότερο όμως χιούμορ και καθόλου σοβαροφάνεια) όχι μόνο για αυτούς που έχουν μουστάκι, αλλά για όλους όσους αγαπάνε το νόστιμο και προσεγμένο φαγητό.
Στο Μουστάκι θα βρείτε καλό φαγητό σε καλές τιμές, μοντέρνα διακόσμηση με εικαστικές παρεμβάσεις και πολύ χιούμορ. Ανοιχτό από τις 12 το μεσημέρι, με φρέσκες σαλατούλες, gourmet ορεκτικά, χειροποίητα καθωσπρέπει καλαμάκια (κοτόπουλο και χοιρινό), φρέσκιες τηγανιτές πατάτες κομμένες στο χέρι, χειροποίητο και πεντανόστιμο κεμπάπ και έξι ποιοτικά πιάτα από τοπικό ελληνικό κρέας ( όπως καρέ αρνιού, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, πανσέτα χοιρινή, κοτούπουλο και γαλοπούλα), που συνοδεύονται από διάφορες sauce και φρέσκα λαχανικά. Έχει όμως και καθωσπρέπει γλυκά με το signature cheese cake φούρνου να ξεχωρίζει χάρη στη φρέσκια μαρμελάδα βύσσινο και τα διαφορετικά είδη τυριών.
Η κουζίνα κλείνει στις 24.00, για να δώσει τη θέση της στο wine bar με τις 20 διαφορετικές ετικέτες κρασιών, τα wine κοκτέιλ, τα ελληνικά τοπικά κρασιά από μικρούς παραγωγούς και τη lounge μουσική.
Ακόμα, θα δείτε μια ανοιχτή κουζίνα για live ψησίματα, τραπεζάκια έξω και έναν όμορφο κήπο. Ο χώρος έχει επίσης πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Υ.Γ Μην ξυριστείτε σήμερα.
Λ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, 210 6891070
INFO
Ανοιχτόκαρδο, ευγενικό, fun και στιλάτο με μοντέρνα διακοσμητικά στοιχεία σε προδιαθέτουν για αξέχαστες παρείστικες αλλά και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Δευτέρα κλειστά.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Σε έναν κόσμο όπου όλα γίνονται γρήγορα και έτοιμα, εδώ πολλά πράγματα γίνονται από την αρχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.