- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Burger Fest Vol 9: Τώρα μπορείς να φτιάξεις το burger των ονείρων σου
To Burger Fest επιστρέφει για ένατη χρονιά και σου μαθαίνει να τρως και να ψήνεις
Burger Fest Vol 9: το πρώτο και μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα επιστρέφει στις 21 έως 24/09 και 28/09 έως 01/10
Αναρωτήθηκες ποτέ τι θα ήταν καλύτερο από το να απολαμβάνεις το burger των ονείρων σου; Τι θα ήταν καλύτερο από ένα φρεσκοψημένο brioche, ένα τυρί που λιώνει και σε «λιώνει», ξεροψημένο μπέικον και φυσικά το πιο ζουμερό μπιφτέκι που έχει υπάρξει; Το Burger Fest Vol 9, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα αφιερωμένο στο burger, φέρνει την απάντηση και αυτή είναι να μπορείς να φτιάξεις εσύ το burger που λαχταράς. Το ένατο φεστιβάλ απόλαυσης παρουσιάζει το Πανεψηστήμιο και έρχεται για να σου μάθει, όχι μόνο να τρως, αλλά και να ψήνεις το σωστό, το τίμιο μπιφτέκι.
Το πανεπιστήμιο, στο οποίο θα θέλουν όλοι να περάσουν, θα λάβει χώρα στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι και θα λειτουργήσει για δύο πεντανόστιμα τετραήμερα. Από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις το πιο «νόστιμο» πτυχίο. Με την είσοδό σου στο Πανεψηστήμιο θα βρεις μια σειρά από burger houses να φας το χρόνο σου. Τα Caprus, Comet Street Gourmet Athens, RAW Street Burger, RnD Burgers, Sam Burgers, Smash'n Bun, Hurry Up Street Food Resto, Melt burgers, PAX Burgers, Tarantino Burgers Athens, THE COMVOY powered by gcb, The Smashers Burgers, Tsiken The Van και Tyson, θα τα βρεις εκεί.
Πάει το ένα μάθημα. Τώρα θα πρέπει να μάθεις να ψήνεις αυτό που γεύτηκες. Κάθε απόγευμα, λοιπόν, στα διασκεδαστικά masterclasses καταξιωμένοι Grill Masters, σε συνεργασία με τη Weber, θα σε μυήσουν στην τέχνη του ψησίματος και θα μοιραστούν τα μυστικά τους μαζί σου.
Δεν βγαίνει όμως το μάθημα ξεροσφύρι. Έτσι, προτού ξεκινήσεις το ταξίδι σου στο Πανεψηστήμιο, μπορείς να πάρεις το καφεδάκι σου από το LOT51, ενώ για τους πιο σκληροπυρηνικούς θα υπάρχουν τα TGI Fridays για να σου προσφέρουν ένα δροσιστικό cocktail, που θα κάνουν το μάθημα να μοιάζει με πάρτι. Και θα μου πεις, και πολύ σωστά μάλιστα, πως το καφεδάκι σκέτο δεν πάει. Έννοια σου και το Burger Fest έχει φροντίσει και για αυτό. Στους χώρους του Πανεψηστημίου θα βρεις τα Zuccherino, Sweet Spoon Athens και Λουκουμάδες “Μποέμ”, που θα κάνουν την ημέρα σου ακόμη πιο γλυκιά.
Σε αυτό το γευστικό ταξίδι δε θα είσαι μοναχούλι φυσικά! Θα σε συνοδέψουν DJs και άλλοι καλλιτέχνες όπως Locomondo, Stereo MCs, Εισβολέας, Αlcatrash, Mente Fuerte, Yucatan, Street Outdoors και Cayetano. Η διασκέδαση δεν σταματά ούτε εκεί, καθώς στον χώρο του Πανεψηστημίου θα σε περιμένουν photo opportunities σε διάφορες γωνίες και εννοείται τα θρυλικά food challenges, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου.
Το καλύτερο όμως είναι πως το Πανεψηστήμιο είναι για όλους. Έτσι μπορείς να έρθεις με τους φίλους, τους γονείς και τα παιδιά σου, καθώς στο χώρο θα υπάρχει και Kids Area.
Τι περιμένεις; Τρέξε και κάνε την εγγραφή σου τώρα!
Αγορά εισιτηρίων εδώ.
Facebook, Instagram, TikTok, Website
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.