- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος καιρός: Η πρόγνωση Αρναούτογλου (βίντεο)
Σε ποιες περιοχές αναμένεται επιδείνωση καιρού
Το τριήμερο Αγίου Πνεύματος ο καιρός αναμένεται άστατος, με τη θερμοκρασία σε πτώση. Η πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.
Το τριήμερο Αγίου Πνεύματος ο καιρός αναμένεται άστατος. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποίησε για «φθινοπωρινή έφοδο» την Παρασκευή, με επιδείνωση καιρού σε Κεντρική, Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.
Το Σάββατο οι νοτιάδες θα γυρίσουν σε ισχυρούς βοριάδες σε όλα τα πελάγη και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, στην Αττική δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τους 27 βαθμούς.
Την Κυριακή, μια ημέρα πριν από του Αγίου Πνεύματος, ο καιρός θα βελτιωθεί, ωστόσο θα υπάρχει δροσιά και ορισμένα φαινόμενα θα εντοπίζονται και πάλι σε αρκετές περιοχές της χώρες. Παρόμοια εικόνα και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.