Ελλαδα

Κατερίνη: Φυλάκιση 12,5 ετών σε 61χρονο δάσκαλο για ασέλγεια στην ανήλικη ανιψιά του

Τι κατήγγειλε η κοπέλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός ανηλίκου
Βία κατά των γυναικών © PIXABAY

Ποινή φυλάκισης 12,5 ετών επιβλήθηκε σε 61χρονο δάσκαλο στην Κατερίνη για ασέλγεια στην ανήλικη ανιψιά του.

Ένας 61χρονος δάσκαλος στην Κατερίνη κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου με θύμα την ανιψιά του, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια του γυμνασίου, αλλά και για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Στον 61χρονο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12,5 ετών. Η καταγγελία της 29χρονης σήμερα παθούσας αφορούσε το διάστημα που ήταν από 9 ως 16 ετών.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ηλικία των 9 ετών και μέχρι τα 16 της χρόνια. Ο δράστης, διευθυντής σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης, είχε προχωρήσει σε ασελγείς χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις ενώ την ανάγκαζε να παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ακόμα, ανέφερε πως γινόταν παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με το σώμα και το πρόσωπο της και πραγματοποιούνταν νυχτερινές επισκέψεις στο δωμάτιό της όπου τελούνταν γενετήσιες πράξεις ενάντια στη θέλησή της. 

Ύστερα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης δεν αναγνώρισε στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο υπό όρους ενόψει του Εφετείου. Πιο συγκεκριμένα οι περιοριστικοί όροι αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του και την απαγόρευση κάθε μορφής επικοινωνίας με την εγκαλούσα.

Μάλιστα, το Δικαστήριο τον αθώωσε για την πράξη του βιασμού. Ο κατηγορούμενος, που υπήρξε διευθυντής σε δημοτικό σχολείο σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. 

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο 60χρονος είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2021 από τις αστυνομικές αρχές στις 10 Απριλίου μετά από έφοδο στο σπίτι του όπου εντόπισαν πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ