Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: «Τον χτυπούσα στο παρελθόν, όχι όμως του σκοτωμού» λέει η 89χρονη

«Τώρα δεν τον χτυπάω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: “Τον χτυπούσα στο παρελθόν, όχι όμως του σκοτωμού” λέει η 90χρονη που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία
Ηλικιωμένη © Pixabay / sabinevanerp

Θεσσαλονίκη: H απολογία της 89χρονης μετά από μήνυση του 90χρονου συζύγου της για σωματικές βλάβες.

«Τον χτυπούσα στο παρελθόν, όχι όμως και του σκοτωμού». Αυτό είπε η 89χρονη στον πρόεδρο του δικαστηρίου όταν την ρώτησε αν ισχύουν οι καταγγελίες που προκύπτουν από τη μήνυση του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία. 

Η ηλικιωμένη γυναίκα κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, ένα ολόκληρο βράδυ κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και οδηγήθηκε σήμερα (14.06.2022) με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης και της έκθεσης.

Την ηλικιωμένη «έκαψε» μια γειτόνισσα της, η οποία τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του ζευγαριού. Αμέσως στο διαμέρισμα έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι οδήγησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Εκεί ο 91χρονος υπέβαλλε μήνυση. Οι αστυνομικοί που άκουγαν έκπληκτοι τον μηνυτή, δεν μπορούσαν ούτε οι ίδιοι να πιστέψουν την υπόθεση που έπρεπε να διαχειριστούν. Ο μηνυτής ανέφερε ότι η σύζυγος του τον χτυπάει τα τελευταία δέκα χρόνια σε όλο του κορμί με τα χέρια και με πόδια της.

Η αστυνομία συνέλαβε με την αυτόφωρη διαδικασία την ηλικιωμένη, η οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί, κατηγορούμενη για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου και έκθεση.

Έτσι σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα η 90χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Θεσσαλονίκης. Εκεί ο δικηγόρος της ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης για την ερχόμενη Παρασκευή. 

Ωστόσο ο πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε κάποια στιγμή την 90χρονη εάν και γιατί χτυπούσε το σύζυγο της για να πάρει την αφοπλιστικής της απάντηση: «Τον χτυπούσα στο παρελθόν, κι όχι του σκοτωμού. Τώρα δεν τον χτυπάω».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ