Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα

«Αφού μάζεψε τα κομμάτια της έκανε ξανά ντου στην ζωή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της χωρίς τη μάσκα. Η ανάρτηση στο Instagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανήρτησε στο Instagram μια νέα φωτογραφία, στην οποία δείχνει με θάρρος το πρόσωπό της όπως είναι σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

Η νεαρή γυναίκα που είδε την ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη κοιτά τον φωτογραφικό φακό κατάματα και στέλνει μήνυμα δύναμης σε όλους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα μιλήσει στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 για την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαράντζουλα. Όπως αναφέρει, πρόκειται για το «σημείο μηδέν», καθώς η επίθεση αυτή άλλαξε ριζικά τη ζωή της.

«Πλέον, σκέφτομαι τη ζωή μου πριν από αυτό και μετά από αυτό», δηλώνει στο trailer. Στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βγάλει τη μάσκα στην τηλεόραση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους "Πρωταγωνιστές" (trailer)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σταύρος Θεοδωράκης

«“Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ