Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χωρίς μάσκα για πρώτη φορά (εικόνα)

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τη μάσκα στο πρόσωπο μετά την επίθεση με βιτριόλι
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τη μάσκα στο πρόσωπο μετά την επίθεση με βιτριόλι © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα στο πρόσωπο για πρώτη φορά. Η φωτογραφία και το συγκινητικό της μήνυμα στο Instagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε στο Instagram φωτογραφία χωρίς τη μάσκα στο πρόσωπο, στέλνοντας το δικό της συγκινητικό μήνυμα. Στην εικόνα που συνοδεύει την ανάρτησή της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίζεται χωρίς τη μάσκα, την οποία κρατά στα χέρια της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα μιλήσει στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 για την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαράντζουλα. Όπως αναφέρει, πρόκειται για το «σημείο μηδέν», καθώς η επίθεση αυτή άλλαξε ριζικά τη ζωή της.

«Πλέον, σκέφτομαι τη ζωή μου πριν από αυτό και μετά από αυτό», δηλώνει στο trailer. Στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βγάλει τη μάσκα στην τηλεόραση.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση» αναφέρει μεταξύ άλλων στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία στο Instagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους "Πρωταγωνιστές" (trailer)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα - Η ανάρτηση στο Instagram

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου λέει το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους τη στήριξαν, επισημαίνοντας: «Η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα».

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

» Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

» Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα "την αποκάλυψη της Ιωάννας", όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», η ανάρτησή που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram, η οποία συνοδεύεται από την πρώτη φωτογραφία χωρίς τη μάσκα στο πρόσωπο μετά την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε πει ότι «έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα», προαναγγέλοντας ότι σύντομα θα βγάλει τη μάσκα. «Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω» είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ