Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα

«Σύντομα θα βγάλω τη μάσκα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απαντά πότε θα δείξει το πρόσωπό της και μιλά για τον δύσκολο αγώνα που δίνει μετά την επίθεση με βιτριόλι.
ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απαντά πότε θα δείξει το πρόσωπό της και μιλά για τον δύσκολο αγώνα που δίνει μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Συνεχίζει να δίνει τον δικό της δύσκολο αγώνα για να επουλωθούν τα εγκαύματα που ταλαιπωρούν το σώμα της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι εξακολουθεί να υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 από την Έφη Κακαράντζουλα. Η Ιωάννα, που συνεχίζει να δίνει τη μάχη της, απάντησε σε ερωτήσεις των followers της στο Instagram και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πότε θα βγάλει τη μάσκα. Έδωσε πληροφορίες σχετικά με την πορεία της υγείας της και συγκεκριμένα ανέφερε ότι αναρρώνει μετά από ένα χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

«Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ ‘δύσκολο’ για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα» έγραψε η Ιωάννα.

Σε ερώτηση για το αν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κρίσεις πανικού η ίδια απάντησε αρνητικά, ενώ τόνισε ότι η αυτοπεποίθησή της παραμένει στα ύψη καθώς γι’αυτό φροντίζουν οι άνθρωποι που είναι γύρω της και της δίνουν κουράγιο.

ioanna-1.png

Επίσης, διευκρίνισε πώς διαχειρίζεται την αλλαγή που της προκάλεσε στη ζωή της η επίθεση με οξύ: «Με αισιοδοξία, όμορφα όνειρα, θέτω στόχους και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με τα “εργαλεία” που έχω.. Αναζητώ τις λύσεις στα προβλήματα και δεν στέκομαι στο “γιατί;”». Άλλωστε όπως έγραψε σε άλλη ερώτηση, «η επίθεση που δέχθηκα εκτός από όσα μου έχει στερήσει, μου έχει μάθει πράγματα. Είναι ο τρόπος που λειτουργώ έτσι», ενώ ανέφερε παράλληλα ότι έχει βρει τρόπους να κάνει τα πάντα, εκτός από ηλιοθεραπεία.

ioanna-2.png

Σχετικά με το πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φοράει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, απάντησε πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ