Ελλαδα

Η Έφη Κακαράντζουλα δέχθηκε επίθεση στη φυλακή

Πώς την περιγράφουν οι συγκρατούμενες της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έφη Κακαράντζουλα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Η Έφη Κακαράντζουλα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστης Έφη Καρακάντζουλα δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενες της.

Η Έφη Κακαράντζουλα η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 15 ετών, στις φυλακές της Θήβας, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενες της. 

Σύμφωνα με εκπομπή του ANT1 η οποία επικαλείται την 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, «Δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, την εμφάνιση της ακόμα και στη φυλακή.

Παράλληλα, οι συγκρατούμενές της περιγράφουν μια γυναίκα ψυχρή, δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεσή της. Μάλιστα, όπως είπε, έχασε τα μεροκάματα που είχε δουλέψει, καθώς είχε κλέψει ρούχα από την αποθήκη όπου εργαζόταν.

Την ίδια ώρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που κάνει podcast στο pod.gr, συνεχίζει να υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις, έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέρασε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στο εξωτερικό και ανάρτησε κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξε στο Instagram. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ