Ελλαδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη

Ανέβηκε στο βήμα και δήλωσε έγγαμος και χήρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © Eurokinissi

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Άρχισε λίγο μετά τις 9:20 σήμερα το πρωί για να διακοπεί για τις 12 Απριλίου η δίκη για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς.

Διεκόπη για τις 12 Απριλίου 2022 η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς. Απόντες από τη σημερινή διαδικασία είναι οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο τους. 

«Η μητέρα της Καρολάιν ήθελε να έρθει σήμερα στο δικαστήριο αλλά ειδικοί επιστήμονες δεν το επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Επεσήμανε ακόμα πως «ούτε ο πατέρας του θύματος μπορεί να βρεθεί στη δίκη λόγω σοβαρών κινητικών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν του επιτρέπουν να κινηθεί ούτε στο νησί της Αλονήσου, όπου διαμένει μόνιμα».

Ακολούθησε η ανάγνωση του κατηγορητηρίου σε βάρος του 33χρονου πιλότου από την εισαγγελέα έδρας ενώ αμέσως μετά η υπεράσπιση του 33χρονου υπέβαλλε αίτημα διακοπής της δίκης λόγω της ανάγκης παρουσίας της σε άλλα δικαστήριο.

Το δικαστήριο αποφάσισε εν τέλει τη διακοπή της δίκης για τις 12 Απριλίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ