Ελλαδα

Πατέρας Καρολάιν για Αναγνωστόπουλο: Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τη νυφίτσα

Ξεσπά ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πατέρας Καρολάιν για Αναγνωστόπουλο: Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τη νυφίτσα
Πατέρας Καρολάιν για Αναγνωστόπουλο: Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τη νυφίτσα © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πατέρας Καρολάιν Κράουτς- Γλυκά Νερά: Τι είπε στην Daily Mail για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τη δολοφονία της κόρης του.

«Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα», λέει ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Ο πατέρας μίλησε στην Daily Mail και σχολίασε τον ισχυρισμό του Αναγνωστόπουλου ότι η Καρολάιν «κακομεταχειρίστηκε» το μωρό τους και ότι εκείνος λειτούργησε σε «αυτοάμυνα» λόγω της ικανότητας της αδικοχαμένης Καρολάιν στις πολεμικές τέχνες.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο 33χρονος Αναγνωστόπουλος θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου της Αθήνας, αύριο Παρασκευή, όπου κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του την ώρα που εκείνη κοιμόταν, καθώς και τον θάνατο τη σκυλίτσα της Ρόξι. Το «περίτεχνο τέχνασμα», όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ότι οι δολοφονίες συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης απόπειρας διάρρηξης.

«Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα υποστηρίξει ως γραμμή υπεράσπισής του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα. Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν επιτυχία και ανταπόκριση καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε», σημείωσε.

Πατέρας Καρολάιν - Αναγνωστόπουλος: Αδιανόητο να του επιβληθεί ποινή μικρότερη από ισόβια κάθειρξη

Παράλληλα, ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρει: «Στην Ελλάδα, οι σύζυγοι συχνά καταδικάζονται σε σχετικά ελαφρές ποινές για τη δολοφονία των συζύγων τους, εάν μπορούν να αποδείξουν ότι προκλήθηκαν, κάτι που εξοργίζει σήμερα το γυναικείο κίνημα στην Ελλάδα. Είναι κάτι για το οποίο εργάζονται ενεργά, ασκώντας πιέσεις στους νομοθέτες και τους πολιτικούς. Ωστόσο, στην έκθεσή του ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού, ότι κοιμόταν επί δυόμισι ώρες και ότι εκείνος βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Φαίνεται αδιανόητο να του επιβληθεί ποινή μικρότερη από ισόβια κάθειρξη».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Ν. Κράουτς είναι 78 ετών, συνταξιούχος μηχανικός που γεννήθηκε στο Λίβερπουλ, και δεν θα παραβρεθεί στη δίκη, καθώς είναι άρρωστος. Η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, αναμένεται να δώσει στοιχεία κατά τη διάρκεια της δίκης.

Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου: Σκέφτηκε ότι η Λυδία κινδυνεύει

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξης Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στη MailOnline είπε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι περνούσε μια δύσκολη περίοδο και ότι «δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία».

Για το βράδυ του θανάτου της Καρολάιν είπε ότι η 20χρονη έσπρωξε βίαια την κούνια της κόρης τους, κάτι που -όπως είπε- εξόργισε τον Μπάμπη:

«Σκέφτηκε ότι η Λυδία κινδυνεύει», ανέφερε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ