Ελλαδα

Κατερινόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της»

«Οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για παιδοκτονία στην Πάτρα
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για παιδοκτονία στην Πάτρα © Pixabay | Facebook

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται για τον θάνατο και των δύο άλλων παιδιών στην Πάτρα. Η κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Στην Πάτρα ο θάνατος των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη πυροδότησε μεγάλη αστυνομική έρευνα, η οποία οδήγησε στη σύλληψη της 33χρονης μητέρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου περνά την πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή της στην Πάτρα.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη ήταν και το τελευταίο που πέθανε. Στο αίμα του βρέθηκε η ουσία κεταμίνη -αναισθητικό που σε μεγάλη δόση μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο. Η παρουσία της συγκεκριμένης ουσίας δεν δικαιολογείται με βάση τη φαρμακευτική αγωγή που δόθηκε στην Τζωρτζίνα το χρονικό διάστημα που νοσηλευόταν στο Παίδων στην Πάτρα.

«Η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε για θεραπευτικούς λόγους» ΣΟΚ εξελίξεις από τις τοξικολογικές Τζωτρζίνας

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφέρθηκε εκ νέου στην υπόθεση με τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται για τον θάνατο και των δύο άλλων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Κατερινόπουλος για θάνατο παιδιών στην Πάτρα και Ρούλα Πισπιρίγκου: «Οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη»

Στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, δήλωσε στην τηλεόραση του Star:

 «Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία "έφυγαν" από τα χέρια της μητέρας τους.

» Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

» Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Η Τζωρτζίνα «έδειξε» τον δολοφόνο της Ι «Ηρθε η αρχή του τέλους», λέει ο Θ. Κατερινόπουλος

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ