Ελλαδα

Πάτρα 3 παιδιά - Νικολούλη: «Σύντομα θα έχουμε φως στην υπόθεση»

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι «υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Νικολούλη
Αγγελική Νικολούλη © EUROKINISSI/ ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Πάτρα 3 παιδιά: Τι λέει η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα μίλησε σε συνέντευξή της η Αγγελική Νικολούλη, που ερευνά την υπόθεση μέσω της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ». 

Η Αγγελική Νικολούλη εκτίμησε ότι «σύντομα θα έχουμε φως στην υπόθεση» και αποκάλυψε στη Real Life ότι «υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα». 

«Θέλω να κάνω αθόρυβα τη δουλειά μου και να περνώ απαρατήρητη. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στην Πάτρα κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στον βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο», είπε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε: 

«Ερευνώ προσεκτικά χωρίς να ακούω τις σειρήνες, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή. Ένα από τα νεκρά παιδιά φώναζε από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει. Τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους σε τρία χρόνια; Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά κι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού. Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη στο περιβάλλον της οικογένειας, στους συγγενείς και στους φίλους, που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τη συχνότητα των θανάτων και να βοηθήσουν».

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζει την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» εδώ και 27 χρόνια. Πολλές φορές έχει «λυγίσει» για τις αποκαλύψεις στην εκπομπή της. «Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα. Όταν με πνίγει το άδικο, αντιδρώ». 

Πάτρα 3 παιδιά - Νικολούλη: «Η Τζωρτζίνα δρομολογεί τις εξελίξεις»

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και φαίνεται πως έχουν παραδοθεί στους αρμόδιους, που διεξάγουν την έρευνα, σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ». 

Όπως αναφέρθηκε στην τελευταία εκπομπή, η άτυπη ομάδα των ιατροδικαστών, εστίασε την έρευνά της μόνο στο θάνατο της Μαλένας 3,5 χρόνων, του πρώτου παιδιού που πέθανε στο Αγλαΐα Κυριακού και σύντομα θα παραδώσει το πόρισμά της. Η Ίρις, το δεύτερο παιδί των 6 μηνών, που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του, έμεινε σαν υπόθεση στην ιατροδικαστή Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που τη νεκροτόμησε. Η έρευνα για την Τζωρτζίνα ολοκληρώνεται από τον ιατροδικαστή Αθηνών, Σωτήρη Μπουζιάνη με τα πορίσματα των έμπειρων τοξικολόγων και του παθολογοανατόμου.

Θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις, που θα δρομολογηθούν σε συνεργασία με την εισαγγελία της Πάτρας που διέταξε την προκαταρκτική έρευνα.

ΟΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΨΑΧΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ «ΤΟΥΝΕΛ»…

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                          

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ