Ελλαδα

Πάτρα 3 παιδιά - Λέων: Θα πρέπει να περιμένουμε τις τοξικολογικές

«Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή από την ίδια τη μάνα για όσα έγιναν στο νοσοκομείο», είπε ο Γρηγόρης Λέων

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κοριτσάκι ζωγραφίζει με κιμωλίες στο οδόστρωμα
Παιδί © Pixabay / Kathas_Fotos

Πάτρα 3 παιδιά: Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών - Γιατί θα πρέπει να περιμένουμε τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, εκτίμησε για τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα ότι για να έχουμε σαφή εικόνα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, θα πρέπει να περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις του κοριτσιού. 

Ο Γρηγόρης Λέων επεσήμανε σε δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 ότι «θα πρέπει να περιμένουμε και τις τοξικολογικές εξετάσεις. Οι ιατροδικαστές θα πρέπει να στηριζόμαστε σε ευρήματα». 

Νεκρά αδέλφια στην Πάτρα: ο Γρηγόρης Λέων στον ΑΝΤ1

Νωρίτερα σήμερα (24/3) στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ο Γρηγόρης Λέων επεσήμανε ότι η καλύτερη πηγή είναι «η ίδια η μάνα, που μέσα στην αγωνία της, περιγράφει ακριβώς τι αντιμετωπίζει το παιδί της. Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή ενημέρωσης για όσα έγιναν στο νοσοκομείο. Η μητέρα έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις και μιλήσει αρκετά για αυτό, πριν να προσλάβει δικηγόρο. Πρέπει αυτά να περιληφθούν στη δικογραφία». 

«Πρέπει να υπάρξει απομαγνητοφώνηση όλων αυτών. Μιλάει για κάμερες και άλλα στοιχεία, μιλάει για τη στιγμή του θανάτου, δεν υπάρχει καλύτερη πηγή από την ίδια τη μάνα», τόνισε ο ιατροδικαστής, αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τις τοποθετήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα για τον θάνατο των τριών παιδιών της. 

Πάτρα 3 παιδιά - Απόστολος Λύτρας: «Η Ρούλα δεν μπορεί να βγει από το σπίτι»

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Σήμερα (24/3) ο δικηγόρος της μητέρας των κοριτσιών, Απόστολος Λύτρας, μίλησε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας ότι λόγω της εικόνας που έχει σχηματιστεί στα ΜΜΕ για την εμπλοκή της στην υπόθεση «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι». 

«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με τη μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της», είπε ο Απόστολος Λύτρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και πρόσθεσε για τις αντιδράσεις στα ΜΜΕ:

«Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα που ουδέποτε έχουν συμβεί, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική. Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση. Βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία», είπε δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε για τη μητέρα των τριών κοριτσιών ότι «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση. Δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, τη βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της. Εγώ βλέπω μία δεμένη οικογένεια. Αυτή η γυναίκα αγαπούσε τα παιδιά της. Ο πατέρας λέει ότι αυτή η γυναίκα ήταν κοντά στα παιδιά. Στέκεται στο πλευρό της. Αυτή τη στιγμή ξέρω ότι περιμένουμε από γιατρούς και ιατροδικαστές που έχουν εξετάσει και δει τα παιδιά να δούμε πού θα καταλήξουν». 

Νεκρά αδέλφια στην Πάτρα: ο Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις           

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ