Ελλαδα

Παιδιά στην Πάτρα: Τι είπε ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης

Η πρώτη αντίδραση μετά τις τελευταίες έρευνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τρία πρόσωπα στο «κάδρο» – Τι θα γίνει με τα εντάλματα σύλληψης
Θάνατος παιδιών στην Πάτρα (Φωτό Αρχείου)

Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα: Ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, επανέρχεται με νέες δηλώσεις.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές» ήταν η δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη στον Alpha.

Όπως είπε η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολυδώρου, που μίλησε μαζί του, άκουσε έναν άνθρωπο που δεν έχει όρεξη για ζωή. Παράλληλα αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε κάποια ακόμη πράγματα, για τα οποία δεν έδωσε έγκριση να ειπωθούν δημόσια.

Δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλια και να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σχέση τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει στην Πάτρα και περιμένει τα αποτελέσματα και το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μια ανάλογη τοποθέτηση έκανε και στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι με όλα αυτά που ακούγονται έχει γίνει έξω φρενών και πως θα δώσει τις δικές του απαντήσεις, όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου. Όταν κλείσει ο καυτός φάκελος της υπόθεσης από την Πάτρα και εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και μια φίλη της οικογένειας, που υποστήριξε πως ο 30χρονος Μάνος Δασκαλάκης ήταν ένας πολύ καλός πατέρας που φρόντιζε και πρόσεχε τα παιδιά του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ