- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βιασμός 24χρονης: Γκαζάκια στο γραφείο δικηγόρου που κατήγγειλε
Τον είχε καταγγείλει για φραστική επίθεση εις βάρος της
Γκαζάκια τοποθετήθηκαν στο γραφείο του δικηγόρου που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα για φραστική επίθεση σε βάρος της.
Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στο δικηγορικό γραφείο του δικηγόρου, κατά του οποίου είχε υποβάλλει η Γεωργία Μπίκα καταγγελία για φραστική επίθεση εις βάρος της.
Ειδικότερα, η έκρηξη ακούστηκε περί τις 07:00 στον τέταρτο όροφο κτιρίου επί της οδού Εγνατίας και οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στο γραφείου του δικηγόρου.
Σύμφωνα, ωστόσο, με το Mega, στο ίδιο κτίριο διαμένει και ένας άλλος εμπλεκόμενος στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης και συγκεκριμένα ο άνδρας που την προσκάλεσε στο πάρτι.
Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που διενεργούν έρευνα ενώ παραμένει άγνωστο εάν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές στο σημείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.