Ελλαδα

Κλειστά σήμερα και αύριο τα εμβολιαστικά σε Αττική και Εύβοια

Λόγω της κακοκαρίας «Ελπίς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλειστά σήμερα και αύριο τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια
Κακοκαιρία «Ελπίς» © EUROKINNISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλειστά σήμερα και αύριο τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια.

Η κακοκαιρία «Ελπίς» ακυρώνει και τους εμβολιασμούς. Κλειστά θα είναι σήμερα και αύριο τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική και την Εύβοια, τα εμβολιαστικά κέντρα των δύο αυτών νομών δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα στις 15:00 καθώς και όλη την αυριανή ημέρα.

Οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Έκλεισε το Δημόσιο λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Υπενθυμίζεται ότι έκλεισαν οι δημόσιες υπηρεσίες στις 12:00 λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς». Συγκεκριμένα, με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, καλούνται οι επικεφαλής εκάστης δημόσιας υπηρεσίας για την αποδέσμευση του προσωπικού τους στις 12.00 μ.μ. το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου.

Εξυπακούεται ότι η πρόωρη αποχώρηση επιτρέπεται για εκείνους τους υπαλλήλους, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ως εκ τούτου με ευθύνη του επικεφαλής κάθε δημόσιας υπηρεσίας, θα επιτραπεί η πρόωρη αποχώρηση εκείνων των υπαλλήλων, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των συνεπειών της τρέχουσας κακοκαιρίας και αντιστοίχως θα συντονιστούν και θα εξασφαλιστεί η στελέχωση εκείνων των υπηρεσιών του φορέα τους, οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος προς αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις έκτακτες καιρικές συνθήκες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ