Ελλαδα

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Ουσίες στις τοξικολογικές της 24χρονης

Μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση, ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμος θεσσαλονίκη
Βιασμός θεσσαλονίκη-Unsplash

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα.

Σύμφωνα με το Mega στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η νεαρή κοπέλα, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του.

Παράλληλα, εντοπίστηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η καταγγέλλουσα είχε αναφέρει πως κατά τη διάρκεια του πάρτι κατανάλωσε αλκοόλ.

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Εάν τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της υπόθεσης

Η 24χρονη περιέγραψε με ακρίβεια τα δραματικά γεγονότα. «Στις 04:00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητό μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο», ανέφερε η 24χρονη, σχετικά με τη μοιραία εκείνη νύχτα.

«Καθώς αποφάσισαν να φύγουν, δέχτηκε τηλεφώνημα από αυτόν που την κάλεσε στο πάρτι και της λέει γύρισε πίσω, θα σε βοηθήσω. Ένιωσε ασφάλεια καθώς το σπίτι της ήταν μακριά, στην άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας.

«Ανεβαίνοντας στο δωμάτιό μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι. Αυτοί, επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιό τους, λέγοντας ότι είναι καλύτερο. Από τότε δεν θυμάμαι τίποτα», είπε στην κατάθεσή της η κοπέλα.

«Ξύπνησα το πρωί λίγο πριν τις 11:00, και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα. Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μια βαλίτσα, ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμά μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο. Αμέσως πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανα την καταγγελία», κατέθεσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ