Ελλαδα

Τοξικολογικές: Αμφισβητεί τα αποτελέσματα η πλευρά της Γεωργίας

Θέτει το θέμα της ώρας της δειγματολειψίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τοξικολογικές: Αμφισβητεί τα αποτελέσματα η πλευρά της Γεωργίας
Γεωργία Μπίκα © EUROKINNISSI/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αμφισβητεί η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα θέτοντας το θέμα της ώρας της δειγματολειψίας.

Ο ιατροδικαστής κ. Λέων μιλώντας στο T-Live εξήγησε ότι «οι φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για αυτό το σκοπό είναι ειδικές. Ενα αρνητικό αποτέλεσμα θα πρέπει να μας κάνει να ανατρέξουε στην στιγμή της δειγματολειψίας. Το χάπι του βιασμού είναι μια σειρά ουσιών κάποιες ανιχνεύονται μετά από αρκετές ώρες, κάποιες πράγματι έχουν μικρότερη διάρκεια ανίχνευσης», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιες ουσιές να μην μπορούν να ανιχνευτούν ούτε στην Ελβετία.

Σημειώνεται ότι ειδικοί εκφράζουν την άποψη ότι αυτό είναι το πλεονέκτημα του χαπιού του βιασμού ότι δηλαδή καταρχάς γενικά μπορεί δύσκολα να ανιχνευτεί στο αίμα, πολύ περισσότερο αν έχουν περάσει 6 ώρες και στα ούρα 10.

Υπόθεση βιασμού Γεωργίας Μπίκα: Αρνητικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ3, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα είναι αρνητικά.

Η ΕΡΤ επικαλείται πληροφορίες για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών από τον κύκλο του κατηγορουμένου για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα και σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, οι εξετάσεις δεν δείχνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ThessToday, το οποίο επικαλείται πληροφορίες επίσης από την πλευρά του κατηγορημένου, ακόμη και το αλκοόλ δεν είναι αξιοποιήσιμο, καθώς η ποσότητα που βρέθηκε δεν ήταν πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να κάνει την κοπέλα να χάσει τις αισθήσεις της.

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης | 01/02/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ