Ελλαδα

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη - Στον ανακριτή ο 46χρονος δράστης

Μάχη δίνει η 40χρονη σύντροφός του για να κρατηθεί στη ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας © EUROKINISSI

Αργυρούπολη: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε - Στον ανακριτή σήμερα ο σύντροφός της.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πρωτοφανούς έκτασης χρήση βίας πάνω της.

Ο 46χρονος σύντροφός της οδηγείται σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2022, στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Να θυμίσουμε πως είχε το μεσημέρι της Δευτέρας στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα για να παραδοθεί.

Η κατάσταση της υγείας της 40χρονης

Το θύμα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό από την Παρασκευή, όταν και υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή για να της αφαιρέσουν πολλαπλά αιματώματα και να αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλος.

Μάλιστα, έφερε πολλαπλά τραύματα στον θώρακα και οι γιατροί συνεχίζουν να εκτιμούν πως η κατάστασή της είναι «εξαιρετικά κρίσιμη».

«Δεν ήθελα να τη στείλω στο νοσοκομείο»

 

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης του ξυλοδαρμού της 40χρονης παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Παραδέχομαι ότι την χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και σε κάποια στιγμή ξέφυγε η κατάσταση» ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας σε αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 46χρονος, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε άγρια την άτυχη γυναίκα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ενημέρωσε σχετικά συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον «Ευαγγελισμό» ακόμη και οι γιατροί σοκαρίστηκαν από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη η 40χρονη, η οποία και υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή γiα να αφαιρεθούν αιματώματα.

Συγκλονίζει την ίδια ώρα η κόρη του δράστη, η οποία σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητά να σαπίσει ο πατέρα της στη φυλακή«Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης. Χτύπησε τη σύντροφό του. Χαροπαλεύει η γυναίκα. Ντρέπομαι γι’ αυτόν, να σαπίσει στην φυλακή», έγραψε.

Ο 46χρονος έχει τέσσερα παιδιά, από τρεις προηγούμενους γάμους και με την 40χρονη συνδεόταν τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος κακοποίησε γυναίκα. Το 2015 στο Άργος φέρεται να είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, χωρίς και πάλι να συλληφθεί καθώς δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Και σε εκείνη την περίπτωση, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ