Ελλαδα

Προφυλακίστηκε ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη 40χρονη στην Αργυρούπολη, οδηγείται στον ανακριτή
Ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη 40χρονη στην Αργυρούπολη © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη ο 46χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής. Το ιστορικό βίας του δράστη.

Προφυλακιστέος για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη κρίθηκε ο 46χρονος μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο καθ' ομολογίαν δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 40χρονη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», καθώς έχει βαριά τραύματα σε κεφάλι και σώμα. Η γυναίκα έχει υποβληθεί σε διαδοχικά χειρουργεία.

Στην απολογία του ο 46χρονος δράστης, γνώστης πολεμικών τεχνών, ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν εκτός ελέγχου και δεν ήξερε τι έκανε όταν χτυπούσε τη 40χρονη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, ζητώντας τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη 40χρονη, διαπίστωσε ότι υπάρχουν σημάδια στο σώμα της που μαρτυρούν και άλλον ξυλοδαρμό στο πρόσφατο παρελθόν. Παράλληλα, εντόπισε χτυπήματα που προκλήθηκαν με τα χέρια και άλλα ως αποτέλεσμα βίαιης επαφής σε επίπεδη επιφάνεια. Εξετάζεται ο 46χρονος να χτύπησε τη σύντροφό του με δύναμη στο πάτωμα ή στον τοίχο.

Ο κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη έχει ιστορικό βίας. Στο παρελθόν είχε «σβήσει τσιγάρα στο σώμα» πρώην κοπέλας του, την οποία και μαχαίρωσε, όπως κατήγγειλε συγγενής του θύματος, που ζει πλέον στο εξωτερικό.

Ιστορικό βίας έχει ο καταζητούμενος για τον ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη | 16/01/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ