Ελλαδα

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: «Ο 46χρονος έσβηνε τσιγάρα πάνω της»

Τι καταγγέλλει συγγενής πρώην κοπέλας του δράστη που έστειλε στο νοσοκομείο τη 40χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας στη μέση του δρόμου
Ο 46χρονος στην Αργυρούπολη είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει πρώην κοπέλα του © Pixabay

Ο ξυλοδαρμός της 40χρονης στην Αργυρούπολη και η καταγγελία για τον 46χρονο που είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει πρώην κοπέλα του.

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη, με θύμα τη 40χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, συγγενής μιας πρώην κοπέλας του 46χρονου (η οποία τώρα ζει στο εξωτερικό) λύνει τη σιωπή του.

Ο 46χρονος δράστης στις πρώτες του δηλώσεις στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ισχυρίστηκε ότι «δεν ήθελα να τη στείλω στο νοσοκομείο». Βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Την κράταγε σε μια καρέκλα και την έδερνε. Της είχε σβήσει τσιγάρα στο πρόσωπο» ανέφερε συγγενής της πρώην κοπέλας του 46χρονου. Και πρόσθεσε: «Δεν είναι για να ξαναβγεί ποτέ έξω. Εγώ αυτό λέω».

Ο 46χρονος καθ' ομολογίαν δράστης που ξυλοκόπησε άγρια τη 40χρονη, στέλνοντάς την στην Εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», έφθασε με αλεξίσφαιρο στον ανακριτή και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τον ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη.

Στον ανακριτή ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του | 18/1/22 | ΕΡΤ

Πριν από τον ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη ο 46χρονος είχε ξυλοκοπήσει πρώην κοπέλα του

«Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της» πρόσθεσε.

Ο ξυλοδαρμός της κοπέλας, που τώρα ζει στην Ολλανδία, είχε συμβεί πριν από τέσσερα χρόνια σε μεγάλη επαρχιακή πόλη. «Δεν κατάλαβα τι έκανε αυτός και κατάφερε και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Είχε κρυφτεί για μερικές ώρες, αυτός την έψαχνε.

» Φαινόταν ότι την έψαχνε με φακούς μέχρι που ξημέρωσε και είδε κάποιους περαστικούς να περνάνε και ζήτησε βοήθεια και την πήγανε στο τμήμα» υπογράμμισε ακόμη ο συγγενής της πρώην κοπέλας του 46χρονου.

«Να σαπίσεις στη φυλακή», λέει η κόρη του 46χρονου, σε μήνυμά της στα social, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ της 40χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της μετά τον ξυλοδαρμό της στην Αργυρούπολη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ