Ελλαδα

Γιώργος Τράγκας: Η ανακοίνωση του «Σωτηρία» για τον θάνατό του

Ο δημοσιογράφος πέθανε από κορωνοϊό σε ηλικία 72 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» πέθανε ο Γιώργος Τράγκας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» πέθανε ο Γιώργος Τράγκας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Για τον θάνατο του Γιώργο Τράγκα εξέδωσε ανακοίνωση το νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο δημοσιογράφος πέθανε από κορωνοϊό στη ΜΕΘ.

Ανακοίνωση για τον Γιώργο Τράγκα και τον θάνατό του εξέδωσε το νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Ο Γιώργος Τράγκας πέθανε από κορωνοϊό σε ηλικία 72 ετών.

Άφησε την τελευταία του πνοή στις 03.01 τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021. Ήταν ανεμβολίαστος και παρουσίασε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, όταν έφθασε στα Επείγοντα του «Σωτηρία».

Ο Γιώργος Τράγκας διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς η Covid-19 προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.

Τι ανακοίνωσε το νοσοκομείο «Σωτηρία» για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου "Η ΣΩΤΗΡΙΑ", ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» αναφέρει η ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Ο Γιώργος Τράγκας παρέμεινε διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ, δίνοντας μάχη με την Covid-19. Κάθε 24ωρο ήταν καθοριστικό για τη ζωή του, με τον γνωστό δημοσιογράφο να πεθαίνει τα ξημερώματα της Τρίτης (14/12).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ