Ελλαδα

Ο Γιώργος Τράγκας παραμένει διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ

Νέα επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»
Γιώργος Τράγκας © NDP

Διασωληνωμένος ο Γιώργος Τράγκας με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο Γιώργος Τράγκας δίνει σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό. Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία». Η Covid-19 έχει προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο Γιώργος Τράγκας παραμένει διασωληνωμένος. Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 ο δημοσιογράφος υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό επεισόδιο. Οι γιατροί τοποθέτησαν στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Τράγκας έχει μπει σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού, προκειμένου να στηριχτεί η νεφρική λειτουργία του οργανισμού του. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

Γιώργος Τράγκας: Τα νεότερα για την υγεία του

Σε ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη στα social media επισημαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

» Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει. Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» για τον δημοσιογράφο που παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ