Ελλαδα

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Ποινική δίωξη στον 51χρονο - Το χρονικό

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποινική δίωξη στον 51χρονο δράστη της δολοφονίας στη Γλυφάδα
Ποινική δίωξη στον 51χρονο δράστη της δολοφονίας στη Γλυφάδα © EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 51χρονος που σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τον σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

«Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω», είπε ο 51χρονος στους αστυνομικούς

«Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει», είπε στους αστυνομικούς ο δράστης.

Ο 51χρονος πίστευε ότι η μητέρα του, έδινε χρήματα στο θύμα από την οικογενειακή περιουσία που θεωρούσε ότι του ανήκουν κι έτσι πήρε την απόφαση να τον βγάλει από τη μέση.

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα ο 51χρονος δράστης
Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα ο 51χρονος δράστης © EUROKINISSI

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Η σχέση μητέρας και παιδιού

Η μητέρα του 51χρονου δεν γνώριζε ότι ο γιος της ήταν ο δολοφόνος του συντρόφου της και δεν γνώριζε ούτε ότι ο γιος της είχε επιστρέψει από την Δανία όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια. Το πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία. «Με τον γιο μου δεν είχαμε επαφές. Τα τελευταία χρόνια είχαμε διακόψει. Δεν γνώριζα καν ότι ο Θανάσης είχε έρθει στην Ελλάδα» είπε η μητέρα του 51χρονου στους αστυνομικούς για την σχέση της με τον γιο της.

Ο δράστης είπε στις αρχές ότι με το θύμα είχαν προστριβές για πολλά χρόνια καθώς δεν ενέκρινε τη σχέση του 66χρονου με τη μητέρα του ενώ τον κατηγορούσε ότι εκμεταλλευόταν τη μητέρα του οικονομικά.

Όταν πριν από δύο μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα, δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει με την μητέρα και την αδελφή του. Εγκαταστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσπάθησε να ανοίξει ένα κατάστημα. Έπεσε και πάλι έξω και τότε, όπως όλα δείχνουν, κατέστρωσε το σχέδιο της δολοφονίας του 66χρονου, τον οποίο κατηγορούσε μέσα στο μυαλό του για όλες τις αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε για να ορθοποδήσει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ