- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προφυλακιστέος ο 51χρονος για τη δολοφονία στη Γλυφάδα
«Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα», είπε στους δημοσιογράφους
Στη φυλακή ο 51χρονος για τη δολοφονία του συντρόφου της μητέρας του στη Γλυφάδα. Τι φέρεται να είπε.
Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 51χρονος που σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τον σύντροφο της μητέρας του, την περασμένη Πέμπτη στην Γλυφάδα.
Ο δράστης της δολοφονίας, που μετά το έγκλημα είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα ομολογώντας την πράξη του, απολογούμενος αποδέχθηκε την κατηγορία που αντιμετωπίζει για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
«Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα», είπε στους δημοσιογράφους ο κατηγορούμενος που δείχνει να μην έχει μετανοήσει για την πράξη του, συμπλήρωσε μάλιστα αναφερόμενος στο θύμα πως «αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή».
Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στο 66χρονο θύμα, έξω από το μαγαζί της μητέρας του. Όταν το θύμα πλησίασε του επιτέθηκε με ένα στρατιωτικού τύπου μαχαίρι καταφέρνοντάς του θανάσιμα πλήγματα. Όταν στην συνέχεια παραδόθηκε στους Αστυνομικούς φέρεται να τους είπε πως σκότωσε τον 66χρονο γιατί είχαν επί σειρά οικονομικές διαφορές.
«Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω», είπε ο 51χρονος στους αστυνομικούς
«Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει», είπε στους αστυνομικούς ο δράστης.
Ο 51χρονος πίστευε ότι η μητέρα του, έδινε χρήματα στο θύμα από την οικογενειακή περιουσία που θεωρούσε ότι του ανήκουν κι έτσι πήρε την απόφαση να τον βγάλει από τη μέση.
Δολοφονία στη Γλυφάδα: Η σχέση μητέρας και παιδιού
Η μητέρα του 51χρονου δεν γνώριζε ότι ο γιος της ήταν ο δολοφόνος του συντρόφου της και δεν γνώριζε ούτε ότι ο γιος της είχε επιστρέψει από την Δανία όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια. Το πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία. «Με τον γιο μου δεν είχαμε επαφές. Τα τελευταία χρόνια είχαμε διακόψει. Δεν γνώριζα καν ότι ο Θανάσης είχε έρθει στην Ελλάδα» είπε η μητέρα του 51χρονου στους αστυνομικούς για την σχέση της με τον γιο της.
Ο δράστης είπε στις αρχές ότι με το θύμα είχαν προστριβές για πολλά χρόνια καθώς δεν ενέκρινε τη σχέση του 66χρονου με τη μητέρα του ενώ τον κατηγορούσε ότι εκμεταλλευόταν τη μητέρα του οικονομικά.
Όταν πριν από δύο μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα, δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει με την μητέρα και την αδελφή του. Εγκαταστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσπάθησε να ανοίξει ένα κατάστημα. Έπεσε και πάλι έξω και τότε, όπως όλα δείχνουν, κατέστρωσε το σχέδιο της δολοφονίας του 66χρονου, τον οποίο κατηγορούσε μέσα στο μυαλό του για όλες τις αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε για να ορθοποδήσει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχής εικόνα από drone μέσω οπτικής και θερμικής κάμερας
Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Mε αίτημα του προς κάθε αρμόδιο πολιτειακό και πολιτικό παράγοντα
«Γιορτάζουμε όχι μόνο την ημέρα που ήρθες στη ζωή αλλά την ημέρα που αναγεννήθηκες»
Η πρόσβαση σε δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες και προληπτικές εξετάσεις γίνεται πιο απλή
Σώθηκε από ναυαγοσώστες που της έκαναν ΚΑΡΠΑ
Πού οφείλεται το φαινόμενο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ενισχύει την ασφάλεια φοιτητών και προσωπικού μετά από δωρεά της Ι. Τσέτη
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί αναμένονται το επόμενο 24ωρο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η διαδικασία έκδοσης και το κόστος
Οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ συνεχίζονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα με τα τρία τελευταία μαθήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.