Ελλαδα

Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό, Παραλίακή και Κηφισίας

Πού εντοπίζονται οι περισσότερες δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μετ΄εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων - Τρία τροχαία στον Κηφισό
Μετ΄εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων - Τρία τροχαία στον Κηφισό © Eurokinissi

Μεγάλες καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Ορφέως μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι τη Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιαρισμένη είναι η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της λεωφόρου Αλίμου μέχρι την Λεωφόρο Αμφιθέας και κατόπιν από τη συμβολή της με την Παραλιακή μέχρι  την πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τις Τζιτζιφιές έως την Λ.Αμφιθέας.

Καθυστερήσεις στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά (Γούναρη, 34ου Συντάγματος, Τζαβέλλα). Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως τα Διυλιστήρια. Δύσκολη και η είσοδος από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μέχρι την Μαρκόνι. 

Δύσκολη η Κατεχάκη από την Ηλιούπολη έως τον Καρέα και από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας ανά τμήματα. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο της Μεσογείων από το Χολαργό έως την Φειδιππίδου. 

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Ζεφυρίου μέχρι το Δαχτυλίδι και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τη Νερατζιώτισσα. 

Δύσκολη η Λεωφόρος Καποδιστρίου από τη Νέα Ιωνία προς τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Χίλτον προς Πλατεία Συντάγματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ