Ελλαδα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Η στιγμή που δίνεται το σύνθημα για τη δολοφονική επίθεση (Βίντεο)

Oι χούλιγκαν ήταν εξοπλισμένοι με φωτοβολίδες και μολότοφ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρες με χειροπέδες κολλητά σε τοίχο
Οι συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη © EUROKINISSI

Εγκληματική οργάνωση Χούλιγκαν: Η στιγμή που δόθηκε το σύνθημα για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που ξεκινά η δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0tcg6h4g73d)

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο για την επίθεση

Όπως κατέγραψε κάμερα εντός του αγωνιστικού χώρου, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open, πρόσωπο που φέρεται να είναι ο αρχηγός της θύρας 7 δίνει το σύνθημα προκειμένου να αρχίσουν οι βίαιες αναταραχές.

Στην κερκίδα των οργανωμένων, οι οποίοι είχαν ήδη ενημερωθεί από πριν για το τι πρόκειται να κάνουν, επικρατεί αναστάτωση.

Ένας- ένας διακρίνονται να αποχωρούν σταδιακά προς την έξοδο και κοντά στις σκάλες ξεκινούν να εξοπλίζονται με ναυτικές φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ και άλλα υλικά προκειμένου να προβούν σε επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0tff68qmg7t)

Σύμφωνα με 11 καταθέσεις, ο «κοντός» και ο μάνατζερ του τράπερ μοίρασαν τις ναυτικές βολίδες, τις μολότοφ και τα στυλό εκτόξευσης, βγάζοντας τα από ένα σάκο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό, της τάξης των 8,5 gigabyte, με τα ωφέλημα, για τη διεξαγωγή της έρευνας των αρχών, πλάνα να είναι τουλάχιστον 25 με 30 λεπτά, από το βράδυ της επίθεσης.

Ο όγκος του υλικού μάλιστα κατέστησε απαραίτητη την ανάλυση του από τουλάχιστον 100 αστυνομικούς, οι οποίοι επί της ουσίας μπόρεσαν να «αντιστοιχίσουν» τα πλάνα κάθε κατηγορούμενου, εντοπίζοντας τη θέση που καθόταν εντός του γηπέδου, πριν ξεκινήσουν τα αιματηρά επεισόδια.

Οι κατηγορούμενοι έχουν ταυτοποιηθεί μέσω καμερών

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδεικτικά υπάρχει και πλάνο όπου καταγράφεται ο 27χρονος μάνατζερ του τράπερ, να ενημερώνεται από τον «κοντό» για να ξεκινήσουν οι επιθέσεις.

Παράλληλα διακρίνεται να πληκτρολογεί στο κινητό του, ενδεχομένως για να ενημερώσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Open.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ