Ελλαδα

Μετ' εμποδίων η κίνηση σε Κηφισό, Συγγρού και Παραλιακή

Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Σε ποια σημεία αντιμετωπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Σύγκρουση νωρίτερα τριών οχημάτων στην Λ. Κηφισού έχει δημιουργήσει μποτιλιάρισμα στην κάθοδο από τη Νέα Κηφισιά έως την Ιερά οδό. Πολύ αυξημένη η κίνηση και στην άνοδο από την Ιερά οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λ. Αθηνών από το Δαφνί προς τα Διυλιστήρια και στην Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά. 

Λόγω χαλασμένων φαναριών, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνικής Αντιστάσεως/Λ. Καποδιστρίου από τη Νέα Ιωνία έως τα Σίδερα Χαλανδρίου και στην Δουκίσσης Πλακεντίας/Παλαιολόγου από το σταθμό Μετρό Χαλανδρίου έως την Λ.Κηφισίας. Επίσης μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στην κάθοδο της Μεσογείων από τον Σταυρό Αγ. Παρασκευής κι εν συνεχεία στην Αγ. Παρασκευής έως την Πλατεία Φλύας.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Πεντέλης από την Αναπαύσεως έως το Πολύδροσο. Προβλήματα ανά τμήματα στην Λ. Κηφισίας, στην κάθοδο, από το κτήμα Συγγρού έως την Πανόρμου, και στην άνοδο από την Κατεχάκη έως το ΟΑΚΑ.

Δύσκολη η Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λ.Αλεξάνδρας, στη Λ. Συγγρού προς Φιξ και στην Παραλιακή προς Πειραιά στο ύψος της Λ. Αλίμου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ