Ελλαδα

Μοτοπορεία διανομέων στο κέντρο της Αθήνας

Ζητούν τα ένσημα από τις αναστολές του 2020

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συγκέντρωση εργαζομένων σε επισιτισμό και τουρισμό – Μοτοπορεία διανομέων προς την Αεροπαγίτου
Μοτοπορεία διανομέων προς την Αεροπαγίτου © ΕΡΤ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διονυσίου Αεροπαγίτου πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στον επισιτισμό και τουρισμό.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διονυσίου Αεροπαγίτου πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στον επισιτισμό και τουρισμό. Αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης για τους κλάδους τους και διεκδικούν πρόσθετες ρυθμίσεις, μεταξύ αυτών επίδομα ανεργίας σε όλους τους εποχικούς υπαλλήλους.

Επίσης ζητούν τα ένσημα από τις αναστολές του 2020, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. 

«Με την τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας για το ταμείο ανεργίας που επαναφέρει τον «κόφτη» των 400 ημερών επιδότησης μένουν εκτός οποιασδήποτε επιδότησης δεκάδες χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι και προσθέτουν: «Καμία εμπιστοσύνη δε δείχνουμε στις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εργασίας ότι δε θα ισχύσει για φέτος, μετά από την άμεση αντίδραση του Συνδικάτου μας και πολλών σωματείων πανελλαδικά».

Η πορεία ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι με τελικό σταθμό το υπουργείο Εργασίας αφού πρώτα κάνουν μια στάση έξω από το υπουργείο Τουρισμού. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία επί της λεωφόρου Αμαλίας στο κέντρο της Αθήνας. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση πέρασαν έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ