Ελλαδα

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Τραυμάτισε υπαλλήλους φυσικού αερίου

Βγήκε στο μπαλκόνι και άνοιξε πυρ στη λεωφόρο Τατοΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στην Κηφισιά, όταν πολίτης τράβηξε όπλο και τραυμάτισε δύο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στην Κηφισιά, όταν πολίτης τράβηξε όπλο και τραυμάτισε δύο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Στην Κηφισιά έπεσαν πυροβολισμοί, όταν πολίτης άνοιξε πυρ τραυματίζοντας δύο υπαλλήλους μέτρησης φυσικού αερίου στη λεωφόρο Τατοΐου.

Σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην Κηφισιά, σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες. Το συμβάν προκάλεσε συναγερμό στην Αστυνομία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο τραυματίες στη λεωφόρο Τατοΐου.

Όλα συνέβησαν όταν ένας 40χρονος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πυροβόλησε δύο υπαλλήλους μέτρησης φυσικού αερίου, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον δρόμο. Στη συνέχεια μπήκε ξανά στο σπίτι του.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ένας από τους δύο υπαλλήλους τραυματίστηκε στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. 

Το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Κηφισιά έρχεται λίγες ώρες μετά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα με έναν νεκρό και 7 τραυματίες.

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Συνελήφθη ο δράστης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, που πυροβόλησε τους υπαλλήλους μέτρησης φυσικού αερίου, στο σπίτι του. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Οκτωβρίου 2021 είχαν πέσει πυροβολισμοί στην Κηφισιά, στη γέφυρα Καλυφτάκη, με έναν τραυματία να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ