Ελλαδα

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Κατέθεσε και ο παππούς της

Τι ισχυρίστηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου © Pixabay / thisguyhere

Κατάθεση ως ύποπτος στην Ασφάλεια της Ρόδου έδωσε ο παππούς της 8χρονης που νοσηλεύθηκε κακοποιημένη στη Ρόδο.

Ο παππούς της 8χρονης που νοσηλεύθηκε κακοποιημένη στη Ρόδο έδωσε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος ενώπιον αξιωματικού της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο παππούς του κοριτσιού δεν βρισκόταν ανάμεσα στα πρόσωπα που κατέθεσαν ούτε υπήρχε παραγγελία για την λήψη καταθέσεως από εκείνον. Παρόλ' αυτά κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούσαν στην κακοποίηση του παιδιού.

Από την πλευρά του, όχι μόνο αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιανδήποτε σχέση με το συμβάν αλλά τόνισε ότι ούτε ήταν αυστηρός απέναντι στην 8χρονη ούτε είχε αναλάβει αυτός και η σύζυγός την ανατροφή των τριών συνολικά εγγονιών του.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο παππούς της μικρής ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε όλη η υπόθεση να έχει μεθοδευτεί από τους γονείς της 8χρονης για να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών και να ανατεθεί στον ναυτικό πατέρα τους.

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Κανένα εύρημα στα υπόλοιπα παιδιά

Να θυμίσουμε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση των υπολοίπων παιδιών δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποδηλώνουν κακοποίηση. Μάλιστα, ο  ιατροδικαστής παρέδωσε αναλυτική περιγραφή των ευρημάτων του από την εξέταση της 8χρονης στην οποία πιθανολογείται ο τρόπος προκλήσεώς των τραυμάτων χωρίς να προκύπτει με βεβαιότητα σεξουαλική κακοποίηση.

Από την πλευρά της, τέλος, η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί ότι το παιδί έχει νοητική στέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών. Επίσης, ελέγχεται και η πληροφορία που θέλει το ένα από τα αδέλφια του 8χρονου να έχει στην κατοχή του βίντεο από κινητό τηλέφωνο στο οποίο ο παππούς φέρεται να χτυπά την μικρή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ